A Veszprémé lett a Szuperkupa

Vissza
A Veszprémé lett a Szuperkupa

Veszprémben rendezték meg a Kinizsi Bank kézilabda Szuperkupa döntőt. A férfiaknál az MKB-MVM Veszprém 33-24-re nyert csapatunk, a MOL-Pick Szeged ellen. A nőknél a Győr lett a győztes.

MKB-MVM Veszprém-MOL-Pick Szeged 33-24 (17-12)
Kinizsi Bank férfi Szuperkupa döntő, Veszprém Aréna, 5000 néző. Vezette: Dobrovits, Tájok.
Veszprém: Mikler - Marguc 8/3, Nagy L. 4, Sulic 3, Chema 3, Ilics 4, Iváncsik. Csere: Borbély (kapus), Terzic 1, Schuch, Ruesga 2, Zeitz 4, Nilsson 2, Ugalde 2, Gulyás. Vezetőedző: Carlos Ortega.
MOL-Pick Szeged: Sierra - Parrondo, Zubai, Ilyés 2, Blazevic, Källman 2, Mindegía. Csere: Wyszomirski (kapus), Balogh 4/2, Prodanovics 1/1, Ancsin 7, Vranjes 5, Robledo 2, Bombac 1, Vadkert. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 10, ill.
Hétméteres: 3/3, ill. 7/3. 

Esélyünk sem volt. A jobb, az erősebb magabiztos győzelmet aratott a Kinizsi Bank férfi kézilabda Szuperkupa döntőben. Az MKB-MVM Veszprém esélyt sem hagyott, fokozatosan növelte az előnyét, és húzott el tőlünk, a MOL-Pick Szegedtől. Kimaradtak a hetesek, újból rengeteg technikai hibát vétettünk, és a védekezésünk is gyengén működött. Így nem lehet még szoros meccset sem játszani a Veszprém Arénában, ahol immár 17. vereségünket szenvedtük el.
Csak felvillanásaink voltak, egyedül a két jobbátlövő, Ancsin és Balogh volt dicsérhető a góljaiért. A meccs krónikájához tartozik, hogy Jonas Källman súlyos bokasérülést szenvedett, a második félidőben már nem is tudott játszani.
A vége igazi hazai örömjáték, a lelkes szegedi közönség ismét minden elismerést megérdemel, mert végig buzdította a csapatot. Köszönjük! Ez legalább szép volt!

Közzétéve: 2014.08.31.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR