405 ezer forint jött össze a szegedi onkológiai osztálynak

Vissza
405 ezer forint jött össze a szegedi onkológiai osztálynak

Összesen 405 ezer forintot gyűjtött Vadkerti Attila, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának kapitánya a szegedi onkológiai osztály számára. A két mez és szezonbérlet az Exicom Kft. jóvoltából 195 ezer forintért kelt el, Zubai Szabolcs pedig 110 ezer

Izgalmas licitáláson van túl a delmagyar.hu. tfőn 13 óráig lehetett licitálni a szegedi onkológiai osztály számára összegyűjtött tárgyakra. Vadkerti Attila, a MOL-Pick Szeged férfikézilabdacsapatának válogatott játékosa szervezett jótékonysági akciót. A kapitány két mezt (Vadkerti és Ilyés felirattal) és két darab szezonbérletet ajánlott fel. Végül 405 ezer forint folyt be.

Az akcióhoz csatlakozott a válogatott kajakos, Kucsera Gábor is. Az általa felajánlott Vasas-pólóra (az Eb-n szereplő magyar kajak-kenu válogatott minden tagja aláírta) 100 ezer forintos ajánlat érkezett. A szegedi származású sportújságíró, Kibédi Péter is egy különleges relikviát ajánlott fel. A Forma–1-es versenyzők, Ricciardo és Vettel által dedikált sapkára lehetett ajánlatot tenni. 30 ezer forint, majd 100, végül 110 ezer forint érkezett, így a sapka is gazdára talált. Zubai Szabolcs, az EHF-kupa-győztes szegedi együttes válogatott beállósa ajánlott ennyit érte. A játékos hatalmas rajongója mindkét versenyzőnek.

Izgalmas csata alakult ki a két mezért és bérletért. Pénteken 100 ezer forintnál járt a két relikvia és szezonbérlet. tfőn felgyorsultak az események, folyamatosan jöttek az ajánlatok. Hárman is „harcban” voltak, végül a szegedi Exicom Kft. tette a legnagyobb ajánlatot, 195 ezer forintot.

 – A cégünk minden évben kitűz magának egy célt, hogy kit támogassunk. Vadkerti Attila egy nemes ügy mellé állt, és a MOL-Pick Szeged is kedvenc csapatunk, így nem volt kérdés, hogy licitáljunk. Tényleg izgalmas volt a licit, örülünk annak, hogy jó helyre kerül a pénz, annak pedig különösen, hogy az Exicom csapata két remek ember,két magyar válogatott játékos, Ilyés Ferenc és Vadkerti Attila mezével gazdagodik – nyilatkozta Fekete György, az Exicom Kft. ügyvezető igazgatója.

 – Komolyan izgultam az utolsó órában. Jó volt látni, hogy sikerült megmozgatnunk az embereket, akik egy jó ügy mellé álltak. Csak hálás lehetek ezekért a felajánlásokért. Nekem ez egy fontos ügy, és látom, hogy másoknak is az! Még egyszer: köszönöm szépen! Most éppen azt szervezzük, hogy a relikviákat mikor adjuk át – nyilatkozta Vadkerti Attila.

Közzétéve: 2014.08.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR