Köszönjük, Magyarkanizsa és Dukai-família!

Vissza
Köszönjük, Magyarkanizsa és Dukai-família!

Csapatunk, a MOL-Pick Szeged megnyerte a IV Kanizsa-kupát. Egy remek színvonalú három napos eseményen vettünk részt.


Köszönet és hála! Ezek a szavak jutnak a legtöbb MOL-Pick Szeged-játékos, -vezető és -szurkoló eszébe, ha azt mondjuk, IV. Kanizsa-kupa. A vajdasági Magyarkanizsa olyan tornát szervezett, amely után mind a hat résztvevő elismerően nyilatkozott. Egy kisváros nagy napjai voltak ezek. Dukai Ferenc és a családja arról álmodott négy évvel ezelőttig, hogy legyen náluk egy kézilabdatorna. Ez az álom megvalósult, és 2014. augusztusában immár a nemzetközi kézilabdaélet egyik jelentős állomása, helyszíne lett a 8 és félezres település.

A Dukai-família a szívét teszi bele a tornába, ez a titka, hogy sikeres. Köszönet nekik, mert a csapatunk remekül érezte magát, kiváló körülmények között lakhatott, ideális felkészülése volt a torna a nyárnak. A győzelem pedig erőt ad. Nyerni mindig jó, ott pedig különösen, ahol ennyire kedvelik a MOL-Pick Szegedet.

Köszönet a drukkerek nevében is. Jó volt látni, hogy péntektől vasárnap estig kék volt az uralkodó szín Kanizsán. Kékbe öltöztettéa várost a Pick-hívek, közel 300 szegedi drukker jött el, és töltötte meg a lelátót. A szurkolóink is egymásra találtak, sok új barátság született, ez sem véletlen, hiszen a főtéren felállított sátorban hajnalig tartott legtöbbször az összejövetel. A hangulat? A megszokott szegedi. Tombolt a lelátó!
Jó volt ott lenni! Megtapasztalni a helyiek szeretetét, hazahozni azt a szép serleget, mert nyerni, egy Vardart megverni is jó!

Még egyszer: Köszönet és Hála!

Süli Róbert

Közzétéve: 2014.08.25.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

2023
05/30
Jegyárusítás a veszprémi meccsre

Június 5-én (hétfő) 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsét a Telekom Veszprém otthonában vívjuk. Jegyinformációk a meccsel kapcsolatosan.

AZ ÖSSZES HÍR