Köszönjük, Magyarkanizsa és Dukai-família!

Vissza
Köszönjük, Magyarkanizsa és Dukai-família!

Csapatunk, a MOL-Pick Szeged megnyerte a IV Kanizsa-kupát. Egy remek színvonalú három napos eseményen vettünk részt.


Köszönet és hála! Ezek a szavak jutnak a legtöbb MOL-Pick Szeged-játékos, -vezető és -szurkoló eszébe, ha azt mondjuk, IV. Kanizsa-kupa. A vajdasági Magyarkanizsa olyan tornát szervezett, amely után mind a hat résztvevő elismerően nyilatkozott. Egy kisváros nagy napjai voltak ezek. Dukai Ferenc és a családja arról álmodott négy évvel ezelőttig, hogy legyen náluk egy kézilabdatorna. Ez az álom megvalósult, és 2014. augusztusában immár a nemzetközi kézilabdaélet egyik jelentős állomása, helyszíne lett a 8 és félezres település.

A Dukai-família a szívét teszi bele a tornába, ez a titka, hogy sikeres. Köszönet nekik, mert a csapatunk remekül érezte magát, kiváló körülmények között lakhatott, ideális felkészülése volt a torna a nyárnak. A győzelem pedig erőt ad. Nyerni mindig jó, ott pedig különösen, ahol ennyire kedvelik a MOL-Pick Szegedet.

Köszönet a drukkerek nevében is. Jó volt látni, hogy péntektől vasárnap estig kék volt az uralkodó szín Kanizsán. Kékbe öltöztettéa várost a Pick-hívek, közel 300 szegedi drukker jött el, és töltötte meg a lelátót. A szurkolóink is egymásra találtak, sok új barátság született, ez sem véletlen, hiszen a főtéren felállított sátorban hajnalig tartott legtöbbször az összejövetel. A hangulat? A megszokott szegedi. Tombolt a lelátó!
Jó volt ott lenni! Megtapasztalni a helyiek szeretetét, hazahozni azt a szép serleget, mert nyerni, egy Vardart megverni is jó!

Még egyszer: Köszönet és Hála!

Süli Róbert

Közzétéve: 2014.08.25.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

2019
01/19
Bodó Richárd jól van, Balogh Zsolt visszatér Dániába

A középdöntőkhöz érkeztek a férfi kézilabda-világbajnokság küzdelmei. Két magyar válogatott játékosunk is sérülést szenvedett a csoportkör során, hogylétükről érdeklődtünk.

AZ ÖSSZES HÍR