Hétfőn 19.30-kor a Szeged VTV: MOL-Pick Szeged-Vardar

Vissza
Hétfőn 19.30-kor a Szeged VTV: MOL-Pick Szeged-Vardar

Hétfőn 19.30-kor a Szeged VTV felvételről adja a MOL-Pick Szeged-Vardar Szkopje Kanizsa-kupa döntőt. A stáb tegnap interjúkat is készített. A riporter: Bittmann Emil.

A MOL-Pick Szeged mára pihenőt kapott, csak kedden lesz edzés. Délután 2 órakor a főrávosban rendezik meg a hétvégi Szuperkupa döntő sajtótájékoztatóját. A csapatot Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics képviseli.

Ma délig lehet licitálni csapatkapitányunk, Vadkerti Attila által létrehozott jótékonysági akción. A bevételt a szegedi onkologiai osztály kapja. 

Egy Vadkerti- és Ilyés mezre (2 szezonbérlet is jár vele!), egy Ricciardo és Vettel által dedikált sapkára és Kucsera Gábor Vasas mezére lehet licitálni a szegedi onkológiai osztály javára.

A Kucsera Gábor által felajánlott pólóért előbb érkezett egy 20 ezer forintos ajánlat, majd egy 100 ezres, így most ez itt tart! A Vadkerti és Ilyés-mezre és a 2 bérletre is jött egy 100 ezres! Elindult a licit! Hétfő délig várják az ajánlatokat. A sapka is 100 ezer forintnál jár!

Közzétéve: 2014.08.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR