Zubai utazik Magyarkanizsára, majd kétszer is jeges vízben fürdik

Vissza
Zubai utazik Magyarkanizsára, majd kétszer is jeges vízben fürdik

Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged válogatott beállósa a Vojvodina elleni első hazai edzőmeccsen szenvedett hasfalhúzódást. Szabi azóta kezelésekre járt, először csütörtök délelőtt edzett a társakkal. A közönség egyik legnagyobb kedvencét kérdeztük, hogy p

– Edzettem, mozogtam a többiekkel – nem mondom, hogy nem éreztem a sérülést, de végig tudtam csinálni a gyakorlatokat. Megyek, utazok a csapattal, de az biztos, hogy a pénteki, Velenje elleni meccset még kihagyom. Ha minden jól alakul, akkor szombaton már megpróbálok játszani. Nincs nagy gond, csak nem szabad kapkodni a visszatéréssel, hiszen a jövő ten következik a veszprémi Szuperkupa-döntő. Most még egy feladatom lesz, engem is megszólítottak a  Ice Bucket Challenge-ben. Mindössze annyi a dolgunk, hogy leöntsük magunkat egy méretes adag jeges vízzel, majd nevezzünk meg még három embert, akiknek teljesíteniük kell 24 óra alatt ugyanezt a küldetést. A vacogással jó ügyet szolgálunk, legalább 100 dollárt kell felajánlanunk az ALS nevű idegrendszeri betegség elleni küzdelemhez az öntés után. Engem ketten is megszólítottak, így kétszer fürdök majd a jeges vízben, és hat embert szólítok meg – nyilatkozta honlapunknak, Zubai Szabolcs.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.08.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR