Megy a csapat, megy a csapat Kanizsára

Vissza
Megy a csapat, megy a csapat Kanizsára

Péntektől a vajdasági Magyarkanizsán, a IV. Kanizsa-kupán szerepel a MOL-Pick Szeged együttese. Első meccsünket péntek 18.15-kor játsszuk a szlovén Velenje ellen.

Komoly kis tornát hoztak össze a szervezők a vajdasági Magyarkanizsán. A pénteken kezdődő eseményen hat csapat szerepel, két hármas csoportban. 

A MOL-Pick Szeged a szlovén Velenjével és a horvát Nexével került egy csoportba. A győztes a vasárnapi döntőbe kerül, a második helyen végzett csapat a harmadik helyért csatázhat, míg a harmadik az ötödik helyért lép pályára.

Igazi ünnep lesz a városban, hiszen a rangos kézilabdatorna a Szent István napi eseménysorozat egyik programja, így a kézilabda mellett sok-sok kulturális esemény is várja a drukkereket.

Mivel Magyarkanizsa közel található, így népes szegedi tábor lesz az eseményen, sőt egy közel 60 fős társaság kint is tölti az estéket. Hangerőben nem lesz hiány, és a helyi nézők is minden bizonnyal nekünk, a MOL-Pick Szeged drukkolnak.

A helyi szervezők Dukai Ferenccel az élen kedd délelőtt Szegeden, a Kárász utcai Corso Kávézóban tartanak sajtótájékoztatót, amelyre a szegedi újságírókat hívták meg.

A csapat vasárnap pihenőt kapott, hétfőn azonban már edz. Egyelőre Jonas Källman nem vesz részt a foglalkozáson, ha minden jól alakul, akkor szerdától mozoghat a hátsérüléssel bajlódó svéd klasszisunk. Zubai Szabi hasfalsérülése sokat javult, azonban csak egy alapos vizsgálat után derül ki, hogy elkezdheti-e az edzéseket.

A pénteki, szombati és vasárnapi meccsekről csapatunk Facebook oldala fotókkal, videókkal és részeredményekkel jelentkezik, illetve a MOL-Pick Szeged honlapján is friss híreket olvashatnak a drukkereink.


A IV. Kanizsa-kupa programja:
Péntek, 16: RK Vardar–Tunézia
17.30: Ünnepélyes megnyitó
18.15: Pick Szeged–RK Gorenje Velenje

Szombat:
10: RK Gorenje Velenje–RK Nexe
12.15: RK Partizan–RK Vardar
18.00: RK Nexe–Pick Szeged
20.15: Tunézia–RK Partizan

Vasárnap:
15: helyosztó az 5. helyért
17: helyosztó a 3. helyért
19: DÖNTŐ

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.08.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR