Vadkerti Attila az onkológiai osztálynak gyűjt

Vissza
Vadkerti Attila az onkológiai osztálynak gyűjt

Évek óta adományt gyűjt a szegedi onkológiai osztálynak Vadkerti Attila, a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya. A válogatott játékos két szezonbérletet és egy Vadkerti-, valamint Ilyés-mezt ajánlott fel. A licit a jövő héten kezdődik.

Vadkerti Attila, a MOL-Pick Szeged csapatkapitányának szívügye a szegedi onkológiai osztály. A válogatott balszélső minden évben meglátogatja a gyerekeket, és sohasem üres kézzel érkezik. Ajándékot visz, számára fontos, hogy a gyerekek meggyógyuljanak, felépüljenek.


Hagyományt teremtett azzal is, hogy adományok révén pénzt gyűjt, és ez idén sem lesz másként. Pénteken a Vojvodina elleni edzőmeccs szünetében a népes szegedi publikum előtt tett egy felhívást.


– Idén is szeretném megszólítani a Pick-drukkereket, a támogatókat, vagy éppen a sport szerelmeseit, olyan vállalkozásokat, vállalkozókat, cégeket, akik szeretnének egy jó ügy mellé állni. A 2014–2015-ös szezonra két, egymás mellé szóló szezonbérletet és egy EHF-kupa-győztes Vadkerti és Ilyés felirattal ellátott mezt ajánlanék fel licitre. A befolyt összeget kapná meg aszegedi onkológiai osztály – nyilatkozta lapunknak Vadkerti Attila.

A licit augusztus 18-án (tfő) 8 órakor indul. Az ajánlatokat a licit@delmagyar.hu e-mail címre várják. Az állásról a Pick Szeged médiapartnere, a Délmagyarország folyamatosan beszámol majd. A licit augusztus 25. (tfő) délig tart.
A licit 100 ezer forintról indul.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.08.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR