Niko Mindegía várja a hazai meccseket

Vissza
Niko Mindegía várja a hazai meccseket

Csapatunk negyedik hete végzi a felkészülést a 2014–2015-ös szezonra. Kemény munkát csinált végig eddig a társaság. Túl a temesvári győztes tornán a héten két hazai edzőmeccs (péntek 17.30, szombat 16.30) következik. A Pick Szeged spanyol válogatott irány

– Mennyire vagy fáradt?

– Nagyon fáradt vagyok most, de holnap már jó – mondta magyarul Niko. – Kemény munkát végeztünk, nagy terhelést kaptunk, ezért most nem vagyunk frissek. Ebben az időszakban ez teljesen megszokott állapot.

– Hogyan értékelted a temesvári tornát, a két győzelmet?

– Fáradtan érkeztünk, hiszen előtte Szerbiában edzőtáboroztunk. Először játszottunk ilyen felállásban, így akadtak hibáink. Ha megnézzük, hogy miként játszottunk tavaly, ahhoz képest jóval előrébb járunk.

– Öt új fiú érkezett, mennyire sikerült őket megismerni?

– Ismertem őket előtte is, Dean Bombaccsal egy idősek vagyunk, az utánpótlás-válogatottal sok meccset játszottunk egymás ellen. Akik Spanyolországban játszottak, azokat jól ismertem, illetve Piotr sem volt ismeretlen.

– 1400 néző volt a nyitótréningen, pénteken és szombaton itthon játszunk. Sok nézőre számítasz?

– Jó volt látni, hogy mennyien jöttek el az első edzésre, többen voltak, mint 2013-ban. Nagyon bízom benne, hogy a Vojvodina ellen is sokan lesznek a lelátón. Remélem, hogy nemcsak mi, hanem a szurkolók is várják, hogy itthon játszhassunk.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.08.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR