Irány Temesvár, 16 órakor a Bacau ellen játszunk

Vissza
Irány Temesvár, 16 órakor a Bacau ellen játszunk

Pénteken magyar idő szerint 16 órakor első meccsünket vívjuk a felkészülési időszakban. A Pick Szeged a temesvári torna elődöntőjében a román Bacau ellen lép pályára. A meccset a Digi Sport 2 élőben közvetíti.

Sierra, Wyszomirski, Parrondo, Prodanovics, Balogh, Ancsin, Fekete, Zubai, Vranjes, Mindegía, Bombac, Ilyés, Blazevic, García - így használja a nevét új spanyol légiósunk, a Robledo csak a harmadik neve, így a továbbiakban Garcíaként tüntetjük fel -, Blazevic, Vadkerti, Kälmman keret 9 óra 2 perckor indult el az újszegedi sportcsarnok elől. A magyar válogatott játékosok és dr. Szabó István csapatorvos üzent a betegséggel küzdő válogatott jégkorongkapusnak, Hetényi Zoltánnak, mindannyian jobbulást kívántak neki.

A Pick Szeged a romániai Temesvárra utazott, ahol 4 csapatos nemzetközi tornán vesz részt. Ma 16 órakor - élőben a csapat Facebook oldala és a Digi Sport 2 - a román Bacau lesz az ellenfelünk. Ez lesz az első meccsünk a felkészülési időszakban. A másik ágon a Temesvár és a szerb Kragujevac csap össze, szombaton a helyosztókat rendezik.

- Ez a felkészülési időszak legjobb része. Nagyon vártuk már, hogy meccset játszunk, hiszen sokat dolgoztunk. Jól bírtam az alapozó időszakot, nem volt semmi gond. Nem is fizikálisan fáradtam el sokszor, hanem leginkább fejben. De a hét már a frissítésről is szólt, így most teljesen jó állapotban vagyok. Az öt új fiú gyorsan beilleszkedett, remek kézilabdások, biztos, hogy nagy erősségei lesznek a Pick Szegednek - nyilatkozta a 2016-ig a szerződését meghosszabbító Ancsin Gábor. 

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.08.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR