William Bogojevic: OTP Bank-PICK Szeged

Vissza
William Bogojevic: OTP Bank-PICK Szeged

Klubunk 1 éves szerződést kötött a svéd William Bogojeviccsel. A 194 centiméter magas balátövő a nyártól csatlakozik a keretünkhöz.

- Szeretném bejelenteni a következő újabb igazolását, a svéd William Bogojevicset, akivel egyéves szerződést kötöttünk. A balátlövőt jól ismeri Michael Apelgren vezetőedző, hiszen éveken keresztül játszott nála a Sävehof együttesében. Egy remek fizikummal és komoly lövőerővel rendelkező játékossal sikerült megegyeznünk – nyilatkozta Kiss Bence cégvezető.

William Bogojevic Svédországban, Savedalenben  1997. július 7-én született. A Sävehof csapatában mutatkozott be a nemzetközi porondon, a 2019-2020-as BL-szezonban 48 gólt szerzett. A következő idényben a dán Silkeborg együttesébe igazolt, ahol négy idényt töltött el, szerepelt az Európa-ligában, az idei szezonban 51 gólt szerzett.

- Nagyon izgatott vagyok, hogy ennek a hatalmas klubnak a tagja lehetek a következő szezonban és játékosként tovább fejlődhetek. Alig várom a kezdést, az első edzést, az első meccset. Bízom benne, hogy játékommal hozzá tudok járulni ahhoz, hogy sikeresek legyünk, nagy győzelmeket érjünk el. Tudom, hogy varázslatos a hangulat a PICK Arénában, így nagyon várom, hogy találkozhassak a szurkolókkal – nyilatkozta William Bogojevic.

Közzétéve: 2024.06.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/10
Július 29-én kezdjük a felkészülést

Csapatunk július 29-én Szegeden kezdi meg a felkészülést a 2024–2025-ös idényre.

2024
07/09
Legyél te a Bika!

Augusztusban Bika Castingot tartunk. Legyél te az új szezon #kékek Bikája!

AZ ÖSSZES HÍR