A bronzéremért játszik U18-as csapatunk

Vissza
A bronzéremért játszik U18-as csapatunk

Nem sikerült a bravúr, vereséget szenvedett a NEKA--tól akadémiánk U18-as csapata a kecskeméti elődöntőben, így vasárnap a bronzéremért folytatja a küzdelmet.

OTP Bank - PICK SzegedU18-NEKA 27-34 (14-17)
U18, négyes döntő, elődöntő, Kecskemét. 
OTP Bank - PICK SzegedU18: Oltványi, Tóth Mélykúti (kapusok), Herbert 1, Magyar 5, Bakos 3, Varga 3, Szélpál, Pogonyi 1, Császár 1, Fejes-Kovács 4, Janecskó 2, Kószó 3, Fazekas, Vágvölgyi 1, Traore, Mrdjan 3. Vezetőedző: Balda Ákos.
A másik elődöntőben: PLER-Balatonfüred 27-20. 

Nem kezdtük jól a meccset a kecskeméti elődöntőben, U18-as csapatunk több lehetőséget is kihagyott, így a NEKA a találkozó elején meglépett tőlünk. Ami az erősségünk volt az alapszakaszban, a védekezés, az sem akart összeállni, így a bogláriak fokozatosan növelték előnyüket. Az első félidő hajrája a miénk volt, egyre közelebb kerültünk ellenfelünkhöz, így harminc perc játék után már csak 3 gól volt a különbség: 14-17. 

Góllal kezdtük a második játékrészt, így még szorosabb lett az eredmény. Azonban ez nem megnyugtatott minket, hanem idegessé váltunk, újból kimaradtak a helyzeteink, amit a NEKA gólókkal büntetett, így ismét meglépett tőlünk. Sajnos, ezután már nem volt esélyünk, így vereséget (27-34) szenvedtünk, vasárnap a bronzmeccsen javíthatunk, ellenfelünk a Balatonfüred lesz. 

A vasárnapi program, 11 óra, bronzmérkőzés: OTP Bank - PICK Szeged-Balatonfüred. 15, döntő: PLER-NEKA.


 

Közzétéve: 2024.06.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR