Szilágyi Benjámin az Év csapatában az M4 Sport tévénél

Vissza
Szilágyi Benjámin az Év csapatában az M4 Sport tévénél

Az M4 Sport tévé hétfői kézilabda magazinjában megválasztották a 2023-2024-es idény csapatát, amelybe bekerült klubunk saját nevelésű játékosa, Szilágyi Benjámin.

- Természetesen jóleső érzés volt arról értesülni, hogy bekerültem az idény álomcsapatába, ez nagy motivációt jelent számomra. Még az út elején járok, rengeteget kell dolgoznom, edzenem azért, hogy még jobb legyek. Van még hova fejlődni, fontos lesz, hogy még erősebbé váljak, hiszen a mostani idényben megtapasztalhattam a nemzetközi kézilabda légkörét is, ahol mindenki hihetetlen fizikummal rendelkezik. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült valamelyik sorozatban megszerezni a győzelmet, éppen ezért szomorúan fejeződött be az idény, de ez már a múlt, most már csakis az új idényre tekintek előre. Most egy kicsit pihenek, de olyan nincs, hogy nem mozgok, mert ez az életem része. Még egyszer köszönöm a bizalmat, azt, hogy bekerültem az álomcsapatba, de nem értékelem túl, maradok a talajon – nyilatkozta Szilágyi Benjámin, csapatunk játékosa. 

A M4 Sport Év csapata. Bartucz (Tatabánya) – Szilágyi (OTP Bank - PICK Szeged), Remili (Veszprém), Lékai (FTC), Pechmalbec (Veszprém), Nagy B. (FTC), Varsandán (Gyöngyös). 

 

Közzétéve: 2024.06.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
06/18
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

2024
06/17
Június 19-én döntenek

Klubunk beadta a szabadkártya kérelmét a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája szezonra. Június 19-én döntenek az indulókról.

AZ ÖSSZES HÍR