Négyes döntőre készül U18-as akadémia csapatunk

Vissza
Négyes döntőre készül U18-as akadémia csapatunk

Szombaton és vasárnap Kecskeméten rendezik meg az U18-as négyes döntőt. Akadémiánk csapata az elődöntőben a NEKA ellen csatázik.

Izgalmas hét elé néz akadémiánk U18-as csapata. A #kiskékek szombaton és vasárnap Kecskeméten a Messzi István sportcsarnokban szerepelnek a négyes döntőben. Balda Ákos együttese a Keleti csoportban a PLER-Budapest mögött a második helyen végzett, magabiztosan harcolta ki, hogy ott legyen a legjobbak között.

A Nyugati csoportban a NEKA lett az első, a Balatonfüredi Kézilabda Akadémia a második. Ez azt jelenti, hogy a szombati elődöntőben a boglári akadémisták ellen lépünk pályára. 

Ellenfelünk remekelt az alapszakaszban, veretlen maradt, 25 győzelem mellett 1 döntetlent ért el. A NEKA volt a két csoport legeredményesebb csapata, összesen 1036 találatot szereztek. Amire viszont mi lehetünk a legbüszkébbek, az az, hogy mi kaptuk a legkevesebb gólt, szám szerint 634-et. A lejátszott 26 meccsen stabilan védekeztünk, ami mindenképpen fontos lesz az elődöntőben.

Csapatunk immár két hete a kecskeméti négyes döntőre készül, az elmúlt héten voltak betegeink, de szerencsére ők már felépültek, így Balda Ákos vezetőedző teljes csapattal készülhet.

A négyes döntő programja (Kecskemét, Messzi István sportcsarnok)

Szombat, 11 óra: Balatonfüred-PLER-Budapest

13 óra: OTP Bank - PICK Szeged-NEKA

Vasárnap

11 óra: bronzmérkőzés

15 óra: döntő

Közzétéve: 2024.06.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
06/18
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

2024
06/17
Június 19-én döntenek

Klubunk beadta a szabadkártya kérelmét a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája szezonra. Június 19-én döntenek az indulókról.

AZ ÖSSZES HÍR