Négyes döntőre készül U18-as akadémia csapatunk

Vissza
Négyes döntőre készül U18-as akadémia csapatunk

Szombaton és vasárnap Kecskeméten rendezik meg az U18-as négyes döntőt. Akadémiánk csapata az elődöntőben a NEKA ellen csatázik.

Izgalmas hét elé néz akadémiánk U18-as csapata. A #kiskékek szombaton és vasárnap Kecskeméten a Messzi István sportcsarnokban szerepelnek a négyes döntőben. Balda Ákos együttese a Keleti csoportban a PLER-Budapest mögött a második helyen végzett, magabiztosan harcolta ki, hogy ott legyen a legjobbak között.

A Nyugati csoportban a NEKA lett az első, a Balatonfüredi Kézilabda Akadémia a második. Ez azt jelenti, hogy a szombati elődöntőben a boglári akadémisták ellen lépünk pályára. 

Ellenfelünk remekelt az alapszakaszban, veretlen maradt, 25 győzelem mellett 1 döntetlent ért el. A NEKA volt a két csoport legeredményesebb csapata, összesen 1036 találatot szereztek. Amire viszont mi lehetünk a legbüszkébbek, az az, hogy mi kaptuk a legkevesebb gólt, szám szerint 634-et. A lejátszott 26 meccsen stabilan védekeztünk, ami mindenképpen fontos lesz az elődöntőben.

Csapatunk immár két hete a kecskeméti négyes döntőre készül, az elmúlt héten voltak betegeink, de szerencsére ők már felépültek, így Balda Ákos vezetőedző teljes csapattal készülhet.

A négyes döntő programja (Kecskemét, Messzi István sportcsarnok)

Szombat, 11 óra: Balatonfüred-PLER-Budapest

13 óra: OTP Bank - PICK Szeged-NEKA

Vasárnap

11 óra: bronzmérkőzés

15 óra: döntő

Közzétéve: 2024.06.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR