Elköszöntünk a távozóktól

Vissza
Elköszöntünk a távozóktól

Péntek este az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban tartottuk meg az idényzáró összejövetelünket, amelyen elbúcsúztunk a távozóinktól.

Ez az idényzárás nagyon más volt. Érzelmekkel teli, hiszen több játékosunktól is elköszöntünk, előbb a tábor, a szurkolók, majd egy családi összejövetel keretén belül a klubunk is.

Nehéz ilyenkor megtalálni a szavakat, hiszen a távozók között több olyan játékosunk is szerepel, aki hosszú, sikeres időt töltött el nálunk. Kedvencek lettek, közel kerültek a szívünkhöz. Persze, hogy könnybe lábad a szemünk, senkinek sem könnyű az elengedés, hogy többé már nem kék mezben futnak ki majd a fiúk a pályára.

Elsőként kedves, Deki és Matej! Köszönet! Mindenért! A győzelmekért, azért a harcért, amit értünk, a szegedi kézilabdáért tettetek. Legendákká váltatok, igazi példaképekké, akikre nagyon sok #kiskékek felnéz, és szeretne olyan játékossá válni, mit amilyenek ti vagytok. Ha valakit követnek a fiatalok, akkor az azt bizonyítja, hogy amit csinált, azt bizony jól csinálta. Köszönet a bajnoki címekért, a kupagyőzelemért, a feledhetetlen gólokért, a kőkemény védekezésért, a zseniális passzokért, mindenért. Egy biztos: örökre beírtátok magatokat a történelemkönyvünkbe, örökre szegediek maradtok, a szívünkben ott lesztek!

Kedves Luka, Miguel, Zozo és Carlos! Jár nektek is a nagy ölelés, vigyétek tovább azt a szeretetet, amit Szegeden kaptatok. Legyetek sikeresek, gondoljatok mindig úgy ránk, hogy ha hozzánk jöttök, akkor hazajöttök. Köszönet a szép győzelmekért, azért a felejthetetlen pillanatokért, amivel megörvendeztettetek bennünket rengeteg szép estét szerezve nekünk. Mélyen, a szívünkbe eltesszük azokat a gólokat, passzokat, blokkokat, amelyeket bemutattatok. Legyetek boldogok, sikeresek, további győzelmeket nektek.

Kedves Suco! Furcsa lesz elkezdeni majd úgy a szezont, hogy már nem te irányítod a kapusok munkáját. Új kihívást kerestél, így távozol tőlünk. Egy remek embert ismertünk meg benned, akiben minden meccsen a hihetetlen győzni akarás égett. Képes lettél volna bemenni a pályára, küzdeni, harcolni a sikerért. Te ezt tanítottad meg nekünk, azt, hogy nincs elveszített meccs, küzdeni kell a végsőkig. Köszönjük a munkád, Nenad Damjanovics!

Klubunk a pénteki idényzáró családi összejövetelen búcsúzott el a játékosoktól és a kapusedzőnktől. A CE Glass Industries erre az alkalomra készített egyedi és csodás díját, amit Kiss Bence adott át. A CEWE jóvoltából pedig minden távozónk egy fotóalbumot kapott ajándékba.

Fotók: Sólya Eliza

Közzétéve: 2024.06.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR