Szurkolói információk a bajnoki döntőre

Vissza
Szurkolói információk a bajnoki döntőre

Szerdán 18 órakor a bajnoki döntőben a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

-  Az OTP Bank - PICK Szeged–Telekom Veszprém mérkőzésen a PICK Szeged Zrt. színes programokkal vár benneteket PICK Arénában. Legkisebb szurkolóinkat várja a Mizo Tejutazó Gyereksarok, amely a 203-as szektor felett  található, és mindenki részére térítésmentesen igénybe vehető. 

- A mérkőzés napján a pénztárak 15 órakor nyitnak. A jegyeiteket online ITT tudjátok beszerezni. 

- A szurkolói bolt a meccsnapon 10 órától 12 óráig, majd 13 órától 16 óráig lesz nyitva, kapunyitástól pedig már a shop-ot is az Arénán belülről tudjátok megközelíteni.

- A PICK Aréna belépő kapui a Bika szinten működnek. Kérjük a belépésetek meggyorsítása érdekében kövessétek a rendezők útmutatásait, keressétek a rövidebb sorokat, így hamarabb beléphettek. 

- A PICK Aréna kapui 16.00 órakor nyílnak. Javasoljuk, hogy időben induljatok el a mérkőzésre, mert a felvezető show 17 órakor kezdődik. 

- A bajnoki döntő szegedi meccse előtt köszöntjük a 2014-ben EHF-kupát nyert csapatunk tagjait. 16 és 17 óra között a Szurkolói bolt mellett pedig a szimpatizánsok találkozhatnak a játékosokkal.

- Kérjük, hogy a beléptetőkapukhoz már az előkészített, egymásnak szétküldött jegyekkel érkezzetek, nagyítsatok rá a vonalkódra, ne használjátok a sötét üzemmódot, vegyétek fel a képernyő fényerejét, valamint kapcsoljátok ki a képernyő forgatását. 

- Kérjük, hogy papírjegyeiteket nyomtassátok ki, osszátok szét egymás közt, mert ez is segíti a gyorsabb belépést. 

- A hölgyek és urak átvizsgálása külön sorokban történik. Kérjük álljatok a megfelelő sorba.

- Az OTP Bank - PICK Szeged szurkolói részére fenntartott szektorokba kizárólag hazai mezben és szurkolói kellékekben léphetnek be és tartózkodhatnak szurkolók. A vendégmezben és sálban vagy egyéb szurkolói kellékben érkező szurkolók részére a belépés a hazai szektorokba megtagadásra kerül, a szektorból a néző eltávolítható a hatályban lévő PÁLYARENDSZABÁLY alapján.

- Kérjük, hogy táskákat és a pályarendszabály által tiltott tárgyakat ne hozzatok magatokkal és a jegyeteken szereplő helyet foglaljátok el. A mérkőzés alatt a lépcsőket hagyjátok szabadon, a szurkolótársaitok kilátását ne zavarjátok. 

- Javasoljuk, hogy a mérkőzés napján ne autóval induljatok útnak a PICK Arénához, mert a szokásosnál jelentősen nagyobb autóforgalom várható!  Válasszátok a tömegközlekedést vagy gyalogosan érkezzetek a helyszínre, mert a környéken útfelújítási munkák miatt nehezebb az Aréna megközelítése és korlátozottak a parkolási lehetőségek! 

- Az autóval érkező szurkolóink részére korlátozott számban, érkezési sorrendben állnak rendelkezésre parkolóhelyek az Aréna parkolójában. Az Aréna parkolója a 3-as kapun keresztül közelíthető meg. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

- Ideiglenesen igénybevehető, korlátozott kapacitású szurkolói parkoló kerül kialakításra a Tiszavirág Sportuszoda közvetlen szomszédságában található vezetési tanpályán is, amely az Etelka sor/Kereszttöltés úti körforgalomból megközelíthető, illetve a Tiszavirág Sportuszoda parkolója is szurkolóink rendelkezésére áll a mérkőzés során. 

- Azon szurkolóinkat, akik a fenti parkolókat nem tudják igénybe venni, kérjük, hogy a környező lakóházak parkolóit rendeltetésszerűen, a KRESZ szabályait betartva használják.

- A meccs után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Arénától. 

- A Telekom Veszprém szurkolói részére elkülönített parkolót biztosítunk, a parkolóban mobil wc áll a vendégszurkolók rendelkezésére.

- A vendégszurkolók részére mosdók a Pick Aréna második emeletén találhatók. 

- A vendégszektorba minden jegy elkelt további szurkolókat nem tudunk oda beléptetni. 

- A vendégszektorba szóló jegyeket csak a vendégszektor beléptető kapui olvassák. 

- A mérkőzés végén visszatartásra kerülhet sor, ezért kérjük, hogy a szurkolók kövessék a rendezők útmutatásait és javaslatait. 

- Az OTP Bank - PICK Szeged pályarendszabálya ITT tekinthető meg.

Maradjon emlékezetes a mérkőzésa a HandballFamily mindent elsöprő és sportszerű szurkolásáról!

Közzétéve: 2024.05.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
06/18
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

2024
06/17
Június 19-én döntenek

Klubunk beadta a szabadkártya kérelmét a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája szezonra. Június 19-én döntenek az indulókról.

AZ ÖSSZES HÍR