Szerdán közönségtalálkozó a berlini hősökkel

Vissza
Szerdán közönségtalálkozó a berlini hősökkel

Szerdán a bajnoki döntő szegedi meccse előtt köszöntjük a 2014-ben EHF-kupát nyert csapatunk tagjait. 16 és 17 óra között a Szurkolói bolt mellett pedig a szimpatizánsok találkozhatnak a játékosokkal.

Idén, május 18-án ünnepeltük tíz éve aratott EHF-kupa-győzelmünket. 2014. május 18-án Berlinben emelhettük magasba a díszes serleget, ami a döntő napjáig megtekinthető a PICK Arénában található szurkolói boltunkban.

Szerda az ünnepről is szól, mint már beszámoltunk róla a bajnoki döntő előtt köszöntjük a berlini hősöket. A #kékek hívek is találkozhatnak a csapat tagjaival, hiszen 16 és 17 óra között a Szurkolói bolt melletti területen közös fotót lehet majd készíteni a játékosokkal.

 

Közzétéve: 2024.05.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR