Szombaton Egerben lépünk pályára

Vissza
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

Még három meccsünk van hátra a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszából. Ebből kétszer idegenben, egyszer pedig hazai pályán szerepelünk.

Szombaton 18 órakor a 23. fordulóban a QHB Eger vendégei leszünk. A Heves vármegyei együttes jelenleg a tizennégy csapatos bajnokságban a tizenkettedik helyen áll, a kiesés ellen harcol. Az elmúlt fordulóban hazai pályán döntetlent (25-25) játszottak a Budakalász ellen.

Az őszi szegedi meccsen magabiztosan, 42-28-ra nyertünk. Ezen a meccsen Borut Mackovsek volt a legeredményesebb játékosunk, szlovén válogatott átlövőnk hétszer vette be az Eger kapuját.

Az alapszakaszban már csak egyszer lépünk pályára a PICK Arénában. Április 30-án (kedd) 18 órakor a HSA NEKA együttesét fogadjuk. Érdekesség, hogy a balatonboglári együttessel május 18-án (szombat) a tatabányai Magyar Kupa elődöntőjében is találkozunk még, így rövid idő alatt kétszer is megmérkőzünk. A szegedi meccsre ITT lehet belépőt vásárolni.

Az utolsó meccset május 4-én (szombat) 18 órakor a Dabas otthonában vívjuk. Ezzel zárul az alapszakasz.

A pénteki veszprémi találkozó után eldőlt, hogy a két győzelemig tartó bajnoki döntő első meccsét Veszprémben vívjuk, a második összecsapás lesz a PICK Arénában, és ha szükséges, akkor a harmadik találkozó ismét Veszprémben lesz. Egyelőre még nem ismertek a bajnoki döntő időpontjai.


Hatalmas csatában szenvedett vereséget fiatal és tartalékos csapatunk, az OTP Bank - PICK Szeged U21 az NB I/B-s bajnokságban. A #kiskékek a PICK Arénában fogadták a Vecsés együttesét, és a félidőben még két góllal vezettek, azonban a második játékrészben a rutinos vendégek fordítottak és 27-25-re nyertek.

OTP Bank - PICK Szeged U21-Vecsés 25-27 (15-12)
NB I/B, 26. forduló, PICK Aréna, dr. Bérczi Mihály sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Dulai, Pisák.
OTP Bank - PICK Szeged U21: Koncz, Radvánszki (kapusok), Kovács, Kucsera 2, Fekete, Tusjak 1, Járó 4, Tokodi 1, Juhász 4, Balogh 3, Furka, Sajben 3, Lukács 2, Vidovenyecz, Szűcs 5. Vezetőedző: Szabó Levente.

Közzétéve: 2024.04.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/03
A 14. Dabas-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Dabas KC otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es találkozója.

2024
05/03
"Légy te is donor!" szegedi csapatok közös felhívása

Szegedi sportklubok, köztük az OTP Bank - PICK Szeged is közös figyelem felkeltő felhívást fogalmaztak meg „Légy te is donor!” néven.

AZ ÖSSZES HÍR