Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Vissza
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

– Szeretnék egy örömteli hírrel szolgálni a #HandballFamily-nek. Klubunk saját nevelésű játékosával, Nagy Martinnal 2025. június 30-ig meghosszabbítottuk a szerződését, így tehetséges, fiatal játékosunk a következő szezonban is bennünket erősít. Martin kiváló munkát végez, több meccsen is bizonyította, hogy számíthatunk rá, kiválóan teljesített, így nagy örömmel írtuk alá vele az újabb megállapodást – nyilatkozta Kiss Bence cégvezető.

Nagy Martint nem kell igazán bemutatni a #kékek tábáronának, hiszen ezer szállal kötődik klubunkhoz. Édesapja, Nagy Zoltán éveken át védte a Pick Szeged kapuját, jelenleg pedig utánpótlásunknál dolgozik, mint kapusedző. Erre szokták mondani, hogy „Nem esett messze az alma a fájától”, hiszen Martin követte apukája példáját, kapus lett. Végig járt a ranglétrát, több évet külföldön is eltöltött, mielőtt 2024. nyarán visszatért hozzánk. A magyar bajnokságban kiváló mutatóval rendelkezik, 110 védést mutatott be, ezzel pedig 36 százalékos mutatóval rendelkezik, amellyel az élmezőnyben áll a kapusok között. Az elmúlt Bajnokok Ligája-fordulóban Martin védését választották a legszebbnek. Nagy Martin tagja az párizsi olimpiára készülő bőkeretnek. 

– Öröm és büszkeség, hogy a következő idényben is szeretett klubom mezét viselhetem. Sokat dolgoztam és úgy érzem fejlődtem ebben a szezonban. Tisztában vagyok vele, hogy még jobb lehetek, ehhez pedig dolgozni, tenni kell. Ezen leszek az idény hátralévő részében, hiszen a komoly kihívások még most következnek. Erre a szezonra koncentrálok, csakis a következő feladat lebeg a szemem előtt – nyilatkozta Nagy Martin.


 

Közzétéve: 2024.04.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/03
A 14. Dabas-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Dabas KC otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es találkozója.

2024
05/03
"Légy te is donor!" szegedi csapatok közös felhívása

Szegedi sportklubok, köztük az OTP Bank - PICK Szeged is közös figyelem felkeltő felhívást fogalmaztak meg „Légy te is donor!” néven.

AZ ÖSSZES HÍR