Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Vissza
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

Kedden 10 órakor indul a jegyértékesítés a HSA NEKA elleni K&H férfi kézilabda találkozóra. A mérkőzés április 30-án (kedd) 18 órai kezdettel kerül megrendezésre, a belépőket 10 órától tudjátok megvásárolni online ITT. Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez.

A személyes vásárlást választó szurkolóink az alábbiak szerint tudják beszerezni jegyeiket:

A PICK Aréna szurkolói boltjában nyitvatartási időben a mérkőzést megelőző napig:
kedd-péntek 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között

A mérkőzés napján a főpénztárakban: nyitvatartás a későbbi szurkolói információk cikkben.

Személyes jegyvásárláskor SZÉP kártyával történő fizetésre is van lehetőség.

6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Kerekesszékes szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával. 

VIP jegy vásárlására a vip.arena@pickhandball.hu címre küldött e-maillel van lehetőség. 

Közzétéve: 2024.04.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/29
Ezüstéremmel zártuk az NB I-es szezont

A döntő második összecsapásán négy góllal kaptunk ki a Veszprémtől. A találkozó előtt megható programmal köszöntöttük a 2014-ben EHF-kupát nyert szegedi csapatot.

2024
05/28
Szurkolói információk a bajnoki döntőre

Szerdán 18 órakor a bajnoki döntőben a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR