Szombaton a Budakalász vendégei leszünk

Vissza
Szombaton a Budakalász vendégei leszünk

Szombaton 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a CYEB-Budakalász vendégei leszünk.

Előrehozott bajnokit vívunk szombaton 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában idegenben, a CYEB-Budakalász otthonában. A két csapat a 26. fordulóban lép majd pályára. A hazai együttes az idei szezon egyik meglepetéscsapata, hiszen Csoknyai István alakulata jelenleg 21 ponttal az előkelő hatodik helyen áll.

A kalásziak keretében több ismerőst is köszönthetnek a #kékek szurkolók. 2007-es bajnokcsapatunk tagja volt Bendó Csaba, aki jelenleg a szakmai stábnak a tagja. Tóth Mihály kapus is szerepelt nálunk, míg a tehetséges Varga Mihály idén januárban került akadémiánkról a fővárosi csapatba. Misi eddig 23 gólt szerzett, az elmúlt fordulóban a Telekom Veszprém kapuját kilencszer vette be. Nagy büszkeség ez nekünk, hogy a #kiskékek soraiból ilyen jól teljesít a felnőtt NB I-ben.


Nálunk a sérültek állapota egyre jobb, Bodó Richárd bokája is szépen gyógyul, nem elképzelhetetlen, hogy szombaton vissza is térhet a csapatba. A szerdai Fradi elleni győzelem után csütörtök délután kondi edzés szerepelt a programban, míg pénteken egy foglalkozáson vesz részt a keret, majd 18.15-tól a Pick&Mizo #kékek Tour csapat- és szurkolói fotózásán vesznek részt a játékosok. A minden bizonnyal emlékezetes fotót a Móra Ferenc múzeum előtti lépcsőn készítjük majd el.

Az idei szezonban már találkoztunk a CYEB-Budakalász együttesével, 2023. utolsó meccsén a PICK Arénában 39-29-re nyertünk. Ez a találkozó orosz légiósunk, Gleb Kalaras számára marad emlékezetes, hiszen szegedi pályafutás gólcsúcsát érte el beállósunk, aki nyolcszor volt eredményes.

A szombati bajnoki ITT lehet majd élőben nézni.

Az őszi meccs jegyzőkönyve

OTP Bank - PICK Szeged–CYEB Budakalász 39–29 (19–16)
Férfi kézilabda NB I., 13. forduló. Szeged, Pick Aréna, 2125 néző. Vezette: Bátori, Szécsi.
OTP Bank - PICK Szeged: Imsgard – Szilágyi 6/3, Garciandía 3, Martins 2, Gaber 1, Szita 5, Frimmel 5. Csere: Nagy M. (kapus), Kalaras 8, Bodó 4, Molina, Bombac 2, Dzialakiewicz 1, Rea 1, Fekete G. 1. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
CYEB Budakalász: Váczi D. – Varjú 3/1, Sinkovits 5, Dávid M., Mikhalin 3, Juric-Grgic, Kovács D. 2. Csere: Tóth M. (kapus), Kiss B. 7, Halász J. 2, Tyiskov, Raniszavljevics 3, Tóth Sz. 3, Berényi, Szakács 1. Vezetőedző: Csoknyai István.
Hétméteres: 3/3, ill. 1/1.
Kiállítás: 2, ill. 8 perc.

Közzétéve: 2024.04.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/29
Négyes döntőbe jutott U18-as akadémiai csapatunk

Magabiztos győzelmet (33-21) aratott U18-as akadémia csapatunk az Eger ellen, ez a siker pedig azt jelenti, hogy a #kiskékek biztos résztvevői a négyes döntőnek.

2024
04/29
Kedden a NEKA lesz a PICK Arénában az ellenfelünk

Kedd 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszában az utolsó hazai meccsünket vívjuk. A PICK Arénában a HSA NEKA együttesét fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR