Pénteken Pick&Mizo #kékek Tour fotózás a Móra Ferenc múzeumnál

Vissza
Pénteken Pick&Mizo #kékek Tour fotózás a Móra Ferenc múzeumnál

Pénteken 18.15-kor találkozunk a Móra Ferenc múzeumnál, ahol a Pick&Mizo #kékek Tour csapat- és szurkolói fotózására kerül sor.

Május 18-án és 19-én Tatabányán rendezik meg a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. Csapatunk az első napon (15.30) az elődöntőben a HSA-NEKA együttesével csap össze. A második napon lesznek a helyosztók.

Klubunk és támogatóink, a Pick és Mizo jóvoltából szurkolóink kedvezményesen tudnak jegyet vásárolni a kétnapos eseményre. Részletek ITT olvashatók az akcióról.

Ennek a túrának apropóján szervezzük meg pénteken 18.15-kor a Pick&Mizo #kékek Tour csapat- és szurkolóifotózást. Régi hagyományt elevenítünk fel, hiszen évekkel ezelőtt mindig készítettünk egy közös képet. Összeállt egy fotóra a #HandballFamily.

A helyszín a Móra Ferenc múzeum lépcsője lesz, itt készül majd el a sokak számára emlékezetes kép. Bízunk benne, hogy népes szurkolósereg jön el az eseményre. Gyertek #kékben! Találkozunk pénteken!

#MindigCsakElőre

Közzétéve: 2024.04.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/29
Négyes döntőbe jutott U18-as akadémiai csapatunk

Magabiztos győzelmet (33-21) aratott U18-as akadémia csapatunk az Eger ellen, ez a siker pedig azt jelenti, hogy a #kiskékek biztos résztvevői a négyes döntőnek.

2024
04/29
Kedden a NEKA lesz a PICK Arénában az ellenfelünk

Kedd 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszában az utolsó hazai meccsünket vívjuk. A PICK Arénában a HSA NEKA együttesét fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR