Két meccs vár ránk a héten

Vissza
Két meccs vár ránk a héten

Csapatunk a héten két meccset is játszik. Csütörtökön 18.45-kor a Veszprém otthonában BL-visszavágón szerepelünk, szombaton 18 órakor az újonc PLER-Budapest együttesét fogadjuk.

A Tatabánya elleni idegenbeli győzelem (41-27) húsvétvasárnapra pihenőt kapott a csapat, hétfőn este viszont már edzést vezényelt a Kárpáti Krisztián, Vladan Jordovics edződuó. Kedd délelőtt két csoportban Répásy István erőnléti edző foglalkozott a játékosokkal, repkedtek a súlyok rendesen.

Délután labdás tréning, majd szerda délelőtt taktikai videózás és tréning szerepel a programunkban. Délután pedig irány Balatonfüred, ahol az éjszakát töltjük. Csütörtök 18.45-kor következik a Bajnokok Ligája-visszavágó a Telekom Veszprém otthonában. Az első meccsen 37-30-as vereséget szenvedtünk. A meccsnapon Balatonfüreden lesz egy átmozgató foglalkozásunk, majd este következik a visszavágó, amelyet a Sport 1 élőben közvetít. Jó hír, hogy mindenki egészséges, így a legerősebb összeállításban vehetjük fel a küzdelmet.

Amint említettük. nem ez lesz az egyetlen meccsünk a héten, hiszen szombaton 18 órakor hazai pályán, a PICK Arénában fogadjuk a K&H férfi kézilabda liga újoncát, a PLER-Budapest együttesét. A bajnokira ITT lehet jegyet vásárolni. A fővárosi gárdával a 2023-2024-es idényben kétszer is találkoztunk, az NB I-ben és a Magyar Kupában is legyőztük őket. A PLER elleni meccsünk premier lesz, hiszen a PICK Arénában először találkozik egymással a két csapat.

Jövő szerdán pedig rangadót vívunk, 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában negyedik helyen álló Ferencvárost látjuk vendégül. A meccsre ITT lehet jegyet vásárolni. 

Közzétéve: 2024.04.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR