Jön a Veszprém elleni BL-rangadó

Vissza
Jön a Veszprém elleni BL-rangadó

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk.

Lassan kitehetjük a „Megtelt!” táblát. Szépen fogynak a jegyek a Telekom Veszprém elleni hazai Bajnokok Ligája-meccsre. Egy biztos, hogy kékbe borul a PICK Aréna a csütörtöki (kezdés: 18.45) összecsapáson.

Ez lesz a 263. BL-találkozónk. Eddig 123 győzelmet arattunk, összesen 7237 gólt dobtunk. Az európai topligában eddig kétszer találkoztunk a legnagyobb hazai riválisunkkal. Tavaly a veszprémiek kettős győzelmet arattak ellenünk, és jutottak a legjobb nyolc közé.

Ellenfelünk a B csoportban a harmadik helyen végzett, mi a hatodik helyet szereztük meg az A csoportban.

Mindkét csapat kiharcolta a magyar kupában a legjobb négy közé jutást. Mi a PLER otthonában nyertünk, a Veszprém hazai pályán verte a Fradit. Az elődöntő sorsolására ma 19 órakor kerül sor az M4 Sport Kézilabda magazin műsorában.

Mindkét csapat sikerrel vette a szombati NB I.-es bajnoki fordulót. A #kékek hazai pályán verték a Csurgói KK-t (41–25), míg a bakonyiak Dabason diadalmaskodtak 40–32-re.

A PICK Aréna kapuit 16.45-kor nyitjuk majd meg. Érdemes időben érkezni a meccsre, és igénybe venni a tömegközlekedést. A PICK Zrt. ismét kitelepül majd az aréna elé, igazi meccshangulatban készülhetnek majd a szurkolók. Bent pedig együtt hangolhatunk a felvezető műsorral, amelyben ismét sokat játszunk majd, nem maradhat el az Emoji, vagy éppen a Dance cam sem!

A bemutatás előtt szokás szerint jön a Tedd fel a sáladat!, együtt énekeljük majd el a klubhimnuszunkat.

A meccset a Sport 1 tévé élőben közvetíti. 

Közzétéve: 2024.03.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR