Július 29-én Székelyudavarhelyen az EHF-kupa

Vissza
Július 29-én Székelyudavarhelyen az EHF-kupa

Július 29-én Erdélyben, Székelyudvarhelyen lesz kiállítva a Pick Szeged által megnyert EHF-kupa. A helyiek nagyon várják már a serleget.

Hetekkel ezelőtt vette fel a Pick Szeged csapata a kapcsolatot a Székelyudvarhelyi KC együttesével, amellyel együttműködési megállapodás van, hogy a Pick Szeged által megnyert EHF-kupát az erdélyi városban lehetőség lenne kiállítani.

Csavar Zoltán, a Pick Szeged 1996-os bajnokcsapatának a játékosa örömmel fogadta a megkeresést, egyeztetett az SZKC vezetőségével, így július 29-én (kedd) a helyi sportcsarnok egyik különtermében lesz kiállítva a serleg.

Az eseményről természetesen fotókkal és beszámolóval jelentkezünk majd. Egy biztos, hogy a helyiek izgalommal várják már, hogy láthassák a Pick által megnyert EHF-kupát.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.07.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR