#kékek podcast, nekünk szurkol: Száraz Ferenc

Vissza
#kékek podcast, nekünk szurkol: Száraz Ferenc

Újabb résszel jelentkezik a #kékek podcast „Nekünk szurkol” sorozata. Csapatunk egykori szpíkerével, a Down Alapítvány munkatársával, Száraz Ferenccel beszélgettünk.

#kékek felemás zokniban. Ez az újabb podcast címe. A közelmúltban indított sorozatunkban, a Nekünk szurkolban Száraz Ferenccel, csapatunk egykori szpíkerével, a Rádió 88 volt műsorvezetőjével, a Down Alapítvány munkatársával beszélgettünk.

Klubunk nagy napra készül szombaton, hiszen a Csurgói KK elleni meccsre meghívta a Down Alapítványt. Kicsik és nagyok jönnek el hozzánk, csatlakoznak ők is a #HandballFamily-hez. 

Nem véletlen a cím, hiszen a Down szindróma egyik szimbóluma a felemás zokni. Erről is szó esik a beszélgetésben, természetesen felidézzük az újszegedi sportcsarnok régi meccseit, azt, hogy mennyire várják már a fiatalok  a szombati meccset, azt, hogy velünk együtt szurkolhassanak. Érzelmekben nem lesz hiány a riport alatt, rengeteg megindító üzenetet tartalmaz.

 Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Közzétéve: 2024.03.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR