Kékbe öltözik a Down Alapítvány

Vissza
Kékbe öltözik a Down Alapítvány

Március 23-án (szombat) a Csurgói KK elleni hazai bajnokinkra meghívtuk a Down Alapítvány tagjait.

Európa kézilabdavilágában ezen a héten a válogatott meccsek játsszák a főszerepet. Több nemzeti együttes is olimpiai selejtezőt vív, köztük a magyar csapat, amelyben Mikler Roland, Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Szita Zoltán szerepel az OTP Bank - PICK Szegedből.

Március 20-án (szerda) 18 órakor a Magyar Kupa negyeddöntőjében idegenben, a PLER-Budapest otthonában lépünk pályára. A tét a legjobb négy közé jutás lesz.

Március 23-án (szombat) 17 órakor viszont már hazai pályán, a PICK Arénában láthat bennünket a #HandballFamily. A K&H férfi kézilabda ligában az ellenfelünk a Csurgói KK lesz.

Különleges lesz ez a nap. Klubunk meghívta a Down Alapítvány tagjait. Az ország számos pontjáról érkeznek majd hozzánk. Tizenhat szerencsés fiatal pedig csapatunk tagjaival futhat majd be a pályára. Március 21. a Down-szindróma világnapja, ehhez kapcsolódunk mi is. A játékosok felemás zokniban – megkérjük a szurkolóinkat, ha tehetik, akkor gyertek ti is így a meccsre – szerepelnek majd a találkozón.

A héten Lea, Dávid és Balázs már ellátogatott hozzánk, készítettünk egy közös fotót, videót. Csodálattal léptek be gyönyörű otthonunkba, ámultak, hogy milyen hatalmas és szép az Aréna. Mindhárman kaptak tőlünk ajándékba egy mezt, amit büszkén öltöttek magukra. Természetesen a labda is előkerült, számolatlanul termelték a gólokat, nagyon élvezték a játékot. Mosoly volt mindenki arcán. Elkészült a fotó, mint a nagyok, úgy pózoltak, sokat kacagtunk.

A bajnoki meccs szünetében a PICK Szeged Zrt. Nagy dobás játéka is róluk szól majd, most kivételesen vendégeink játszanak majd a szalámiért.

A meccsre ITT lehet online jegyet vásárolni, személyesen pedig ITT lehet olvasni a lehetőségről. 

Közzétéve: 2024.03.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/13
Jegyvásárlás a veszprémi bajnoki döntőre

Május 24-én (péntek) Veszprémben 20 órakor vívjuk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzését. Jegyinformációk a veszprémi találkozóra.

2024
05/13
Izgalmakkal teli hét következik

A válogatott hét után komoly erőpróba vár majd a csapatunkra. A hétvégén Tatabányán rendezik meg a magyar kupa négyes döntőjét.

AZ ÖSSZES HÍR