Tizennégy játékosunk az utánpótlás-válogatottban

Vissza
Tizennégy játékosunk az utánpótlás-válogatottban

A márciusi válogatott hétre tizennégy játékosunk is bekerült a különböző utánpótlás-válogatottba.

Mindig büszkén adunk hírt arról, hogy a PICK Kézilabda Akadémia és a PICK Szeged utánpótlásából kik kapnak meghívót a különböző korosztályos válogatottokba.

Márciusban ismét lesz összetartás, amire tizennégy #kiskékek került be a különböző csapatokba. A junior nemzeti együttesben négyen szerepelhetnek, és ami igazán örömteli, hogy közülük hárman már szerepet kaptak az OTP Bank - PICK Szegedben, Fekete Gellért, Gazsó Péter és Juhász Ádám már játszott az NB I-ben, sőt, már gólokat is jegyeznek az első osztályban.

A tizennégy játékosból tizenhárman akadémisták – Bucsányi Kada sérülés miatt nem tud majd részt venni az edzőtáborban -, míg Szabó Medárd a PICK Szeged U15-ös csapatából érdemelte ki, hogy ott lehessen a legjobbak között.

Junior válogatott: Fekete Gellért, Balogh Dániel, Gazsó Péter, Juhász Ádám. Ifjúsági válogatott: Német Márk, Kucsera Máté, Furka Márton, Németh Bulcsú Botond. Serdülő válogatott: Csurkó Dávid, Vágvölgyi Szilárd, Varga Levente. Serdülő B válogatott: Debreczeni Richárd, Bucsányi Kada, Szabó Medárd. 

Közzétéve: 2024.03.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR