Tizennégy játékosunk az utánpótlás-válogatottban

Vissza
Tizennégy játékosunk az utánpótlás-válogatottban

A márciusi válogatott hétre tizennégy játékosunk is bekerült a különböző utánpótlás-válogatottba.

Mindig büszkén adunk hírt arról, hogy a PICK Kézilabda Akadémia és a PICK Szeged utánpótlásából kik kapnak meghívót a különböző korosztályos válogatottokba.

Márciusban ismét lesz összetartás, amire tizennégy #kiskékek került be a különböző csapatokba. A junior nemzeti együttesben négyen szerepelhetnek, és ami igazán örömteli, hogy közülük hárman már szerepet kaptak az OTP Bank - PICK Szegedben, Fekete Gellért, Gazsó Péter és Juhász Ádám már játszott az NB I-ben, sőt, már gólokat is jegyeznek az első osztályban.

A tizennégy játékosból tizenhárman akadémisták – Bucsányi Kada sérülés miatt nem tud majd részt venni az edzőtáborban -, míg Szabó Medárd a PICK Szeged U15-ös csapatából érdemelte ki, hogy ott lehessen a legjobbak között.

Junior válogatott: Fekete Gellért, Balogh Dániel, Gazsó Péter, Juhász Ádám. Ifjúsági válogatott: Német Márk, Kucsera Máté, Furka Márton, Németh Bulcsú Botond. Serdülő válogatott: Csurkó Dávid, Vágvölgyi Szilárd, Varga Levente. Serdülő B válogatott: Debreczeni Richárd, Bucsányi Kada, Szabó Medárd. 

Közzétéve: 2024.03.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR