Pintér Melinda az új marketingvezető

Vissza
Pintér Melinda az új marketingvezető

Augusztus 18-ától Pintér Melinda tölti be a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának marketingvezetői pozícióját. Új munkatársunk 10 évig volt a Délmagyarország napilap marketingvezetője.

A nyár elején Szeberényi Klára új munkahelyre távozott. Augusztus 18-ától Pintér Melinda lesz a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának marketingvezetője.

– 10 évig dolgoztam a Délmagyarország napilapnál. Marketingmunkatársként kezdtem, három év után lettem vezető. Csodás időszakot töltöttem el a vidék egyik legpatinásabb napilapjánál. Pedagógus-, marketing- és jogi végzettséggel rendelkezem. A Délmagyarral szoros kapcsolatot ápoltunk a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával, így ismerős „klubba” igazolok. Sokat dolgoztunk együtt, mindig is kedveltem a csapatot, figyelemmel követtem az eredményeit, több közös kampányt is sikeresen bonyolítottunk le. Hatalmas kihívásnak tartom az új munkahelyem, a Pick vezetősége keresett meg, és vázolta azokat a koncepciókat, amelyek nagyon tetszettek. Izgalmas munka elé nézek, bízom benne, hogy sok-sok siker részesei leszünk a csapattal, a szurkolókkal. Kisfiam, a két és fél éves Zsiga is már igazi Pick-drukker, a Széchenyi téren oda is állt az EHF-kupa mellé. Nagyon tetszett a hétfői kezdés, a nyílt tréning, fantasztikus érzés volt látni, hogy mennyien kedvelik a Pick Szegedet. Augusztus közepén állok munkába, bízom benne, hogy szép időszak elé nézünk Szeged legnépszerűbb csapatával – nyilatkozta honlapunknak Pintér Melinda, a Pick Szeged új marketingvezetője.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.07.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/29
Ezüstéremmel zártuk az NB I-es szezont

A döntő második összecsapásán négy góllal kaptunk ki a Veszprémtől. A találkozó előtt megható programmal köszöntöttük a 2014-ben EHF-kupát nyert szegedi csapatot.

2024
05/28
Szurkolói információk a bajnoki döntőre

Szerdán 18 órakor a bajnoki döntőben a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR