Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Vissza
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a THW Kiel együttesét fogadjuk. Az utolsó hazai csoportmeccsünket vívjuk.

Szerdai ellenfelünket, a THW Kielt nem igazán kell bemutatni a #HandballFamily-nek. Európa egyik legismertebb kézilabdacsapata lesz az ellenfelünk a PICK Arénában. Utolsó hazai csoportmeccsünket vívjuk a huszonháromszoros német bajnok ellen.

Az Aréna kapui 17.15-kor nyílnak meg. Szerdára változóan felhős, de jő időt jósolnak, várhatóan 19 Celsius-fok lesz. Mivel visszatért a tavasz, így a PICK Szeged Zrt. ismét kitelepül, itt lesz ismét Dj Krizs, akitől zenét is lehet kérni. A Szurkolói zóna már 16 órától várja a #kékek híveket.

Az Arénán belül lesz kóstoltatás, és 24 szerencsés a félidőben Pick szalámit nyerhet, ennek a sorsolása a félidőben lesz.

Ismét jelentkezünk felvezető műsorral, a népszerű Emoji-, Dance cam nem is maradhat el. A Diamond Tánc- és sportegyesület táncosai is szórakoztatnak majd bennünket, és lesz a szokásos és népszerű „Tedd fel a sáladat!”. Közösen énekeljük el a klubhimnuszunkat, majd elalszanak a fények, és jön a „Hey Jude!” . a Beatles slágere.

A félidőben jön majd a MOL&GÓL játék, amelyen tankolási utalványt lehet nyerni, illetve meccs előtt majd várjuk a MOL-szelfihez a képeket, amelyek majd a nagy kivetítőre kerülnek ki.

Szépen fogynak a jegyek, elővételben ITT lehet vásárolni. A THW Kiel elleni meccsre megnyitottuk a felső szektort is, így népes szurkolósereg előtt léphetünk majd pályára. „Borítsuk kékbe a PICK Arénát!”

A szurkolói bolt 10 és 12 között, illetve 13 órától lesz nyitva. 

 

Közzétéve: 2024.02.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR