Szurkolói információk a Fejér B.Á.L. Veszprém elleni meccsre

Vissza
Szurkolói információk a Fejér B.Á.L. Veszprém elleni meccsre

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Fejér B.Á.L. Veszprém együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

- Kapunyitás: 17.00-kor. 

- A PICK Szeged Zrt. színes programokkal vár benneteket.

- A PICK Aréna jegypénztárai a mérkőzés napján 16:00-kor nyitnak. 

-  Kérjük, hogy a beléptetőkapukhoz már az előkészített jegyekkel érkezzetek meg, gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon van a jegy, nagyíts rá a vonalkódra, ne válaszd a sötét üzemmódot és vedd a képernyő fényerejét maximumra, valamint kapcsold ki a képernyő elforgatását.

- Ha több jeggyel érkeztek, érdemes egyesével kinyomtatni őket és szétosztani egymás közt, ezzel is gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon vannak a jegyek, akkor még belépés előtt küldjétek szét egymásnak azokat, ez is segíti a gyorsabb bejutást. 

- A Bika szobornál található beléptetőkapuk kerülnek megnyitásra. Keressétek a rövidebb sorokat, így hamarabb bejuthattok majd.

- A hölgyek és urak átvizsgálása külön sorokban történik. Kérjük, álljatok a megfelelő sorba.

- Kérjük, hogy táskákat és a pályarendszabály által tiltott tárgyakat ne hozzatok magatokkal, ezzel is egyszerűsítve a belépés folyamatát.

- Kérjük, hogy mindenki a jegyén szereplő helyét foglalja el, a lépcsőket hagyjátok szabadon.

- A lifteket a nézők igénybe tudják venni a szektor megközelítéséhez. 

- A meccs után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Aréna előtt található megállóból.

- Javasoljuk, hogy a mérkőzés napján ne autóval induljatok útnak a PICK Arénához, mert a szokásosnál jelentősen nagyobb autóforgalom várható!  Válasszátok a tömegközlekedést vagy gyalogosan érkezzetek a helyszínre, mert a környéken nagyon korlátozottak a parkolási lehetőségek! Autóval érkező szurkolóink részére korlátozott számban, érkezési sorrendben áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül tudtok megközelíteni. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

- Azon szurkolóinkat, akik a fenti parkolókat nem tudják igénybe venni, kérjük, hogy a környező lakóházak parkolóit rendeltetésszerűen, a KRESZ szabályait betartva használják

- A szurkolói bolt a meccsnapon 17 órakor nyit, kapunyitástól a shop-ot is az Arénán belülről tudjátok megközelíteni.


 

Közzétéve: 2024.02.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR