Új szegedi rekord! Bánhidi Bence 400 gólos a BL-ben

Vissza
Új szegedi rekord! Bánhidi Bence 400 gólos a BL-ben

Csapatunk kapitánya, Bánhidi Bence új klub BL-rekordot ért el az Aalborg elleni meccsen. Játékosunk szegedi mezben megszerezte a 400. Bajnokok Ligája-találatát.

Az új rekord: 400! Csapatunk kapitánya, Bánhidi Bence megszerezte szegedi mezben a 400. Bajnokok Ligája-találatát. Beállónk az Aalborg elleni idegenbeli találkozónk érte el ezt a szép jubileumot.

– Azért elcserélném ezt a rekordot egy pontszerzéssel, mert ötven percig erre minden esélyünk meg is volt, a hajrában azonban rossz döntéseket hoztunk, amit dán ellenfelünk gólokkal büntetett. De nincs megállás, hiszen minden esélyünk megvan még a csoportban, hogy kiharcoljuk a továbbjutást, és továbbra is él a remény, hogy minél jobb pozícióban zárjuk az A csoportot. A sorsunk a mi kezünkben van, mindig csak előre tekintünk, így előbb a Fejér B.Á.L. Veszprém elleni hazai bajnokira, majd a jövő heti, nagyon fontos hazai THW Kiel elleni, szintén hazai meccsünkre. Jó volt olvasni, hogy a felső szektort is meg kellett nyitni a német rekordbajnok elleni összecsapásunkra, mert a szurkolóinkkal együtt biztos vagyok benne, hogy kiharcoljuk a győzelmet. Visszatérve a 400-as rekordra, természetesen jóleső érzés első szegedi játékosként elérni ezt a csodás gólszámot. Viccesen meg is jegyeztem, hogy ebből legalább a felét két játékossal a nyakamban lőttem be… Most a legfontosabb feladatunk, hogy felkészüljünk a következő kihívásokra, bizonyítottuk már ebben az idényben, képesek vagyunk egy-egy vereség után is felállni, és megnyerni fontos meccseket – nyilatkozta kapitányunk, Bánhidi Bence.

Nézzünk vissza a történelemünkben. Az első játékosunk, aki elérte a 100-as határt, Bajusz Sándor volt. Krivokapics Milorad volt az első „kétszázasunk”, Balogh Zsolt volt, aki elsőként érte el a háromszázas határt, és a legfrissebb négyszázasunk Bánhidi Bence.

Fotó: Popál Balázs

Közzétéve: 2024.02.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR