Megnyitottuk a felső szektort a THW Kiel elleni meccsre

Vissza
Megnyitottuk a felső szektort a THW Kiel elleni meccsre

Február 28-án (szerda) 18.45-kor a THW Kiel csapatát fogadjuk a Bajnokok Ligájában. A meccsre megnyitottuk a felső szektort, ahová megkezdődött a jegyértékesítés.

A Bajnokok Ligája A csoportjában az utolsó hazai meccsünket a német THW Kiel ellen vívjuk. Európa egyik legpatinásabb csapatát február 28-án (szerda) 18.45-kor fogadjuk a PICK Arénában.

Friss hír, hogy megnyitottuk a felső szintet is, ahová már megkezdődött a belépők értékesítése. Online ITT lehet jegyet vásárolni a rangadóra.

A személyes vásárlást választó szurkolóink az alábbiak szerint tudják beszerezni jegyeiket:
A PICK Aréna szurkolói boltjában nyitvatartási időben:
kedd-péntek 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között

Mérkőzésnapokon személyesen kizárólag a PICK Aréna jegypénztáraiban van lehetőség jegyvásárlásra, a BL mérkőzések előtt 15:30 órától, a Fejér B.Á.L.-Veszprém elleni bajnoki mérkőzés előtt pedig 16:00 órától.
Személyes jegyvásárláskor SZÉP kártyával történő fizetésre is van lehetőség.

6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Kerekesszékes szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával. 

VIP jegy vásárlására a vip.arena@pickhandball.hu címre küldött e-maillel van lehetőség. 
 

 

Közzétéve: 2024.02.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR