Edzőtáborba utazott a Pick Szeged

Vissza
Edzőtáborba utazott a Pick Szeged

Szerda reggel nyolc órakor az újszegedi sportcsarnok elől 18 fős kerettel Szerbiába, magaslati edzőtáborba utazott a Pick Szeged csapata. Az állomáshelyük Kopaonik lesz.

– Ennél jobb helyet el sem tudok képzelni, ideális körülmények között készülhetünk, edzhetünk Szerbiában, méghozzá magaslaton. Futhatunk, kondizhatunk, taktikai elemeket gyakorolhatunk, 10 napon át egy kőkemény munkát végezhetünk. Ilyenkor, a felkészülés elején az jó, hogy az új fiúk, így összezárva gyorsabban megismerhetik a társakat, gyorsabban beilleszkedhetnek. Kemény 10 nap lesz, biztos, hogy nem kell altatni majd esténként a játékosokat. A hétfő este csodás volt, ez erőt ad a munkához. Nagyon köszönjük, hogy ennyi drukker eljött a nyílt edzésre – nyilatkozta Juan Carlos Pastor. 

Sierra, Wiszomirski, Parrondo, Prodanovics, Ancsin, Balogh, Mindegía, Bombac, Zubai, Vranjes, Ilyés, Blazevic, Robledo, Vadkerti, Källman és három fiatal, Mezei, Varga és Mátrai alkotja a 18 fős keretet.

A csapat augusztus 1-jén tér vissza Szerbiából.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.07.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR