#kékek podcast. Nekünk szurkol: Nagy Péter súlyemelő

Vissza
#kékek podcast. Nekünk szurkol: Nagy Péter súlyemelő

Elkészült a #kékek podcast, Nekünk szurkol rovat harmadik része. Nagy Péter súlyemelővel beszélgettünk.

Itt az újabb #kékek podcast. A Nekünk szurkol rovatunkban most a súlyemelő Nagy Péterrel beszélgettünk. A #HandballFamily-nek nem kell igazán bemutatni őt, hiszen 2007, azaz 17 éve szurkol a csapatunkban. A rédei származású sportoló, amikor csak teheti ott, van a lelátón és immár párjával, és két gyermekével drukkol nekünk. Az elmondása szerint az életben hihetetlen nyugodt, azonban egy-egy meccsünkön ő is igazán vehemenssé válik. Több játékossal is remek kapcsolatot ápol, imádja a kézilabdát, a sportág lendületét, izgalmát, ez fogta meg igazán.

Nagy Péter eddig 19 magyar bajnoki címet szerzett, ott volt három olimpián, jelenleg pedig a jövő heti Európa-bajnokságra készül, de előtte ő is ott lesz még a Kolstad elleni BL-összecsapáson és szurkol nekünk.

Jó szórakozást a #kékek podcast, Nekünk szurkol harmadik részéhez. 

Közzétéve: 2024.02.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR