Imanol Garciandia 2026-ig velünk marad

Vissza
Imanol Garciandia 2026-ig velünk marad

Csapatunk spanyol válogatott játékosával, Imanol Garciandiával 2026. június 30-ig meghosszabbítottuk a szerződését.

 – Fontos meccsek várnak a csapatunkra, de eközben már a jövő évi keret kialakítása is zajlik. Eddig már több új játékosról és szerződéshosszabbításról tudtam beszámolni, itt egy újabb. Imanol Garciandiával klubunk meghosszabbította a megállapodást, spanyol játékosunk 2026. június 30-ig velünk marad – nyilatkozta Kiss Bence cégvezető.

Imandol Garciandia 2021 nyarán igazolt hozzánk. A magyar bajnokságban és a kupában 76 meccset játszott kék mezben, és összesen 233 gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában a házi góllistán a 15. helyen áll, jelenleg 135 találatnál jár. Jobbátlövőnk tagja a spanyol nemzeti együttesnek, szerepelt a németországi Európa-bajnokságon, ahol a három csoportmeccsen 17 gólt jegyzett. 28 éves játékosunk az idei BL-szezonban 31 gólt szerzett, a magyar bajnokságban negyvenszer talált a kapuba.

– Nagy örömmel írtam alá a szerződésem, mert szeretek Szegeden játszani, itt élni. A klub és ami körülveszi a városban a kézilabdát, az varázslatos. Nehéz szavakba önteni a gondolataimat, de ilyen hely, ilyen csapat nem sok van Európában. Büszkeség magamra ölteni az OTP Bank-PICK Szeged mezét. Fantasztikus a szurkolótáborunk, minden sportoló álma, hogy ilyen közönség előtt játszhasson, nekem pedig ez megvalósult, amiért nagyon hálás vagyok – nyilatkozta Imanol Garciandia. 

Közzétéve: 2024.02.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/15
Gyászol a #HandballFamily: elhunyt Barok István

70 éves korában elhunyt egykori játékosunk, utánpótlásedzőnk, majd sajtósunk, Barok István.

2024
05/13
Jegyvásárlás a veszprémi bajnoki döntőre

Május 24-én (péntek) Veszprémben 20 órakor vívjuk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzését. Jegyinformációk a veszprémi találkozóra.

AZ ÖSSZES HÍR