Ez életem legjobb napja! - mondták a Petőfi Telepi ovisok

Vissza
Ez életem legjobb napja! - mondták a Petőfi Telepi ovisok

Szerda délelőtt az év első rendhagyó tesi óráját tartottuk. Csapatunkat a Szegedi ÓVI Petőfi Telepi óvodája látogatta meg.

A tavalyi sikeren felbuzdulva idén is minden hónapban megszervezzük rendhagyó tesi óránkat, amelyet ovisoknak, általános iskola alsó tagozatosainak tartunk. 

Szerda délelőtt csapatunk autóbusza a Szegedi ÓVI Petőfi Telepi óvodájánál parkolt le, majd Vincze Róbert a PICK Arénáig szállította a gyerekeket. Gyors cipőcsere, majd egy közös bemelegítés vezette be a sportfoglalkozást. Ezután előkerültek a labdák, jöhetett a kapura dobás. Repkedtek a labdák rendesen. Az ovisok legnagyobb örömére Nagy Martin és Emil Imsgard egy kicsivel hamarabb érkezett az edzésre, így mindketten beálltak a kapuba. Jöttek is a gyerek-bombák, Emil és Martin rendesen be lett melegítve a tréning előtt. „Én meghívom hozzánk Emilt!” – mondta Nándi egy lövés után.

Egyre több játékosunk tűnt fel, így a labdák bekerültek egy zsákba, majd mindenki kapott egy csapatfotót, amit alá is íratthattak #kékekkel.

Mikler Rolit megrohanták a gyerekek. „Csak egy picit menjetek hátra, mert ha véletlen meglöktök, akkor irka-firka lesz az aláírásom” Szófogadó gyerekek voltak, hátrébb léptek, majd egy egyik kislány miután aláíratta a csapatfotót így szólt: „Azért ez így is egy firka lett…” A körülötte álló felnőttek és Roli is jót nevetett a megállapításon.

Természetesen elkészült a közös fotó, majd a gyerekek még bepillantottak az edzésbe, csendben, árgus szemmel figyelték a tréninget. Közeledett az ebédidő, a kis csoport elkezdett öltözködni. „Ez életem legjobb napja!” – mondták többen miközben a cipőjüket húzták fel.

Ez egy gyönyörű mondta volt a számunkra, mert ezért szervezzük ezeket a találkozásokat, hogy megismerjenek, megszeressenek bennünket a gyerekek. 

Közzétéve: 2024.02.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR