1300 néző a nyílt edzésen

Vissza
1300 néző a nyílt edzésen

1300 néző látogatott ki a Pick Szeged hétfői nyílt edzésére. Nagyszerű hangulatban kezdődött a tréning. Szurkolóink behozták a Pick Szeged nagy győzelmeit ábrázoló zászlókat, köztük az EHF-kupagyőzelmünket jelzőt. A B-közép transzparensekkel üdvözölte az

Zúgott a Pick Szeged, szólt a vastaps, hatalmas ováció köszöntötte az új fiúkat, Sierrát, Robledót, Bombacot, Wyszomirskit és a visszatérő Prodanovicsot. A B-közép kitett magáért, remek hangulatot teremtett. A nézők pedig partnerek voltak. Mindent elmond a remek nyitányról, hogy 1300 Pick-drukker jött el. Ez a szeretet jele. A közel 2 órás edzés végén az öt új fiú nem győzte osztani az aláírásokat. Nagy rohamot kellett kiállniuk. Sok-sok fotó is készült, természetesen a többiek is népszerűek voltak.

Kedden még Szegeden edz a csapat, szerdán Szerbiába utazik edzőtáborba. 

Nézzünk néhány nyilatkozatot

Ancsin Gábor: – A nyár utolsó két hete lábadozással telt, mivel ki kellett venni a mandulámat. Emiatt sajnos a többiektől eltérően egyénileg nem is tudtam edzeni, így őszintén mondhatom, hogy nagyon vártam már a felkészülés kezdetét. Szerencsére most már én is teljes értékű munkát végezhetek. Persze a nyár is jó volt, a barátnőmmel Olaszországban, Jesolóban töltöttünk egy csodás hetet. A kutyák? Őket nem vittük, ilyenkor itthon maradnak megőrzésben.



Balogh Zsolt: – Öt t pihenő jutott ezen a nyáron, ami elég is volt, már hiányzott a mozgás. A felkészülés előtti két tben én már alig mozdulok ki otthonról, készülök a szezonra, így volt ez most is. Előtte azért belefér egy spanyolországi nyaralás, valamint Szegeden és Orosházán töltöttem el az időmet. Szülővárosomban a helyi NB I-es klub játékosaival is beszéltem: örülök, hogy a csapat elindulhat az EHF-kupában, és újra nemzetközi meccseket játszhat. Ha arra nincs is sok esély, hogy hozzánk hasonlóan ők is megnyerjék a trófeát, remélem, néhány győzelem összejön nekik.

Ilyés Ferenc: – Nekem kicsit rövid volt a nyár a hosszú szezon után, de próbáltam maximálisan kihasználni. 
A Balatonnál és a Parrondo család ajánlására a spanyolországi Menorcán nyaraltunk, emellett természetesen otthon, Erdélyben is jártam. Székelyudvarhelyen már sokan beszélnek arról, hogy ott is túrázik majd az EHF-kupa – több Pick-szurkoló ismerősöm is jelezte, hogy mindenképpen készítenek majd a hatalmas trófeával egy közös fényképet.

Jonas Källman: – Minden rendben, a bokám tökéletes, Madridban megvizsgált egy orvos, és azt mondta, hogy teljesen meggyógyult. Hosszabb időt a nyáron Spanyolországban, Alicantéban voltunk, a párom innen származik. Ezután feleségemmel egy hatnapos nyaraláson is voltunk, ekkor a kisfiunk nem volt velünk. Illetve tartottam egy kézilabdatábort hazámban, Svédországban, ami nagyon jól sikerült, immár évek óta hagyomány, hogy gyerekeket edzek. Nagyon vártam a kezdést, mert a Pick Szegeddel szeretnék a következő idényben emlékezetes eredményeket elérni. 

Piotr Wyszomirski: – Tudom, hogy Mikler mennyire népszerű volt, hogy a magyar válogatott első számú hálóőre, aki remek képességekkel rendelkezik. Nincs rajtam nyomás, várom a kihívást, azt, hogy megmutathassam a Pickközönségének, hogy érdemes volt szerződtetni. Egy nagy hírű csapatba igazoltam, amely sokra hivatott. Persze van bennem drukk, hiszen ősztől a Bajnokok Ligájában szerepelhetek, ott, ahol még nem játszottam.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.07.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR