Borut Mackovsekkel meghosszabbítottuk a szerződését

Vissza
Borut Mackovsekkel meghosszabbítottuk a szerződését

Klubunk 2026. június 30-ig meghosszabbította szlovén válogatott játékosunkkal, Borut Mackovsekkel a szerződését.

- Először is szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni! Kezdjük 2024-et egy újabb bejelentéssel, klubunk 2026. június 30-ig meghosszabbította Borut Mackovsek szerződését. Szlovén válogatott játékosunk negyedik idényét tölti nálunk, csapatunk egyik alapembere, a védelem egyik oszlopa, így örömmel közlöm a #HandballFamily tagjaival, hogy Borut továbbra is bennünket erősít – nyilatkozta Kiss Bence, cégvezető.

A háromgyerekes édesapa, Borut Mackovsek 2020 nyarán érkezett csapatunkba. Eddig 188 meccset játszott kék mezben, összesen 420 gólt dobott. A Bajnokok Ligájában 87 találatot jegyzett, ezzel a házi góllistán a 29. helyen áll. 2021-ben és 2022-ben magyar bajnoki címet szerzett velünk. Jelenleg a szlovén nemzeti együttessel a jövő héten kezdődő Európa-bajnokságra készül.

- Nagy öröm nemcsak nekem, hanem a családom számára is, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésem. Jó helyen vagyunk! Egy csodaszép városban élhetünk, egy nagyszerű klubban szerepelhetek, méghozzá egy fantasztikus szurkolótábor előtt – nyilatkozta Borut Mackovsek. 

Közzétéve: 2024.01.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/13
Jegyvásárlás a veszprémi bajnoki döntőre

Május 24-én (péntek) Veszprémben 20 órakor vívjuk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzését. Jegyinformációk a veszprémi találkozóra.

2024
05/13
Izgalmakkal teli hét következik

A válogatott hét után komoly erőpróba vár majd a csapatunkra. A hétvégén Tatabányán rendezik meg a magyar kupa négyes döntőjét.

AZ ÖSSZES HÍR