Csodás rajzok érkeztek, eredményt hirdettünk

Vissza
Csodás rajzok érkeztek, eredményt hirdettünk

Eredményt hirdettünk a Legkedvesebb #kékek játékosom rajzpályázaton. Pénteken a PICK Arénában megtekinthető lesz az összes pályamű.

Csak jöttek és jöttek a rajzok. Ismét sikerült rendesen megmozgatni a fiatalokat, rengeteg pályamű érkezett a Legkedvesebb #kékek játékosom rajzpályázatra. A tavalyi sikeren felbuzdulva idén is versenyt hirdettünk a gyerekek számára. Jó volt látni, hogy minden nap egyre több rajz érkezik a PICK Aréna szurkolói boltjába, illetve a postás is rendszeresen nagy méretű levelet kézbesít nekünk. Közel 250 rajz érkezett. Szebbnél szebbek. Kicsik és nagyok küldték el kedvencüket. Rengeteg Mikler Roland, Bánhidi Bence, Mario Sostaric, vagy éppen Dean Bombac rajz készült. A játékosaink büszkén nézték a rajzokat, pillantották meg magukat. Látszott, hogy mindenkinek megmelengette a szívét egy-egy pályamű.

Zsürink, Bodó Richárd, Nagy Martin, Imanol Garciandia, Mario Sostaric és Sebastian Frimmel hosszú perceken keresztül válogatta és nézte a rajzokat - három különdíjast is választottak, mert olyan sok szép rajz született. Eredményt hirdettünk, a díjakat pénteken a Budakalász elleni meccs szünetében adjuk át.

Klubunk Facebook-oldalán pedig elindult a szavazás, méghozzá két korosztályban lehet voksolni, a legtöbb lájkot begyűjtőket díjazzuk. December 11-én (hétfő) 12 órakor hirdetünk majd eredményt. Mivel rengeteg csodás rajz érkezett, így több kategóriát is létrehoztunk, így érdemes lesz majd a jövő héten figyelni bennünket, mert eredményt hirdetünk, az ajándékokat pedig postázzuk.

 

Közzétéve: 2023.12.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
02/26
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a THW Kiel együttesét fogadjuk. Az utolsó hazai csoportmeccsünket vívjuk.

2024
02/26
Európa egyik legpatinásabb csapata lesz az ellenfelünk

Szerda 18.45-kor a Bajnokok Ligája A csoportjában, a 13. fordulóban a német THW Kielt fogadjuk a PICK Arénában.

AZ ÖSSZES HÍR