Meghívtuk Kövegyet a Budakalász elleni meccsünkre

Vissza
Meghívtuk Kövegyet a Budakalász elleni meccsünkre

Péntek 18 órakor az év utolsó meccsét vívjuk a PICK Arénában a Budakalász ellen. A bajnokira meghívtuk a vármegyénk legkisebb települését, Kövegyet.

Kövegy. Csongrád-Csanád vármegye legkisebb települése. 2023. január 1-jén 322-en éltek a Makótól keletre, a román határ közelében található faluban. Klubunk eddig rengeteg kis települést hívott meg a PICK Arénába. Szurkoltak már bordányi, zákányszéki, földeáki, kisteleki, hódmezővásárhelyi és makói emberek velünk együtt, nekünk.

Szeretnénk magunkat megmutatni mindenkinek, elhozni olyan embereket, akiknek nincs lehetőségük eljönni csodás otthonunkba, a PICK Arénába. Ami különlegesség teszi a kövegyiek meghívását, az az, hogy pénteken a csapatunk busza megy el értük, majd a meccs után hazaviszi azt a 40 szerencsést, aki megismerkedhet velünk, megtapasztalhatja, milyen remek hangulat van nálunk minden meccsen.

Hétfőn kocsiba pattantunk, és legendánk, az első bajnokcsapatunk kapitánya, Fekete Róbert társaságában Kövegyre utaztunk, ahol Galgóczkiné Krobák Mária Anna polgármesternek átadtuk a 40 darab jegyet. A kistelepülés már meccslázban ég, nagyon várják a pénteket, hogy együtt lehessenek a #HandballFamily tagjaival.

Közzétéve: 2023.12.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/21
Pénteken kezdődik a bajnoki döntő

Pénteken 20 órakor megkezdődik a két győzelemig tartó bajnoki döntő. Az első meccset idegenben vívjuk, a szegedi találkozót május 29-én (szerda) 18 órakor rendezik.

2024
05/19
Ezüstérmesek lettünk a Magyar Kupában

Hatalmas csatában, 33-30-as vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém együttesétől a tatabányai Magyar Kupa-döntőben.

AZ ÖSSZES HÍR