Vasárnap Tiszaszigeten túrázik az EHF-kupa

Vissza
Vasárnap Tiszaszigeten túrázik az EHF-kupa

Szeged és Bordány után vasárnap Tiszaszigeten, a község általános iskolájának a sportudvarán lesz kiállítva a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata által megnyert EHF-kupa.

Tiszaszigeten sok olyan ember él, akinek a nagy kedvence a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, többen járnak a megye legnépszerűbb csapatának a meccseire. Péntektől vasárnapig tart a Q10 Sziget-kupa kispályás labdarúgótorna.

A torna szervezői felvették a kapcsolatot a Pick Szegeddel, és jelentkeztek, hogy szeretnék ők is kiállítani a Pick által megnyert EHF-kupát.

A díszes serleg vasárnap délután érkezik a községbe – 15 órától lesz látható –, így a játékosok, a szurkolók, a Pick-drukkerek ekkor tudnak majd közös fotót készíteni vele. Szeged és Bordány után Tiszasziget a harmadik település, ahol kiállítják a serleget.

Hétfőn a Pick Szeged nyílt edzésén (kezdés: 17 óra) is lehetőség nyílik képet készíteni az újszegedi sportcsarnokban.

Nyáron még Erdélyben, Székelyudvarhelyen, Zákányszéken, és a vajdasági Magyarkanizsán lesz kiállítva az EHF-kupa.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.07.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR