Ugrás a fő tartalomraUgrás az oldal aljára

Szombaton az Egert fogadjuk a PICK Arénában

Szombaton a K&H férfi kézilabda ligában az újonc QHB-Eger együttesét fogadjuk a PICK Arénában.
Szombaton az Egert fogadjuk a PICK Arénában
Szombaton az Egert fogadjuk a PICK Arénában

Kettős meccs lesz ismét Szegeden. Ez már nem az első, hiszen a szegedi férfi vízilabdacsapat kitér a találkozóink elől, így szombaton 15 órakor a kék-feketék a Pécs együttesét fogadják a Tiszavirág Sportuszodában, amely közvetlenül a PICK Aréna mellett található. A szegedi klub arról tájékoztatott bennünket, hogy a PICK-bérletesek ingyen nézhetik meg a meccset, az első ötven jegyvásárló pedig tőlünk kap ajándékjegyet a 18 órakor kezdődő hazai bajnokinkra.

Jön egy újabb feladat, a Pelister ellen aratott győzelem (34-26) után újból a magyar bajnokságban, a K&H férfi kézilabda ligában szerepelünk. A Heves vármegyei alakulat újonc, de eddig a bajnokság kellemes meglepetéscsapata, így nem szabad őket félvállról vennünk. Eddig nyolc pontot gyűjtöttek és a 10. helyen állnak a tabellán. A keretükben két olyan játékos is található, aki szerepelt nálunk. Legendánk, Bajusz Sándor gyermeke, Brunó és a kapus Marczika Barnabás játszott a kék szerelésben.

Bánhidi Bence és Gleb Kalaras továbbra sem tud játszani, mindketten szépen gyógyulnak, de az Eger elleni találkozót biztosan kihagyják.

Csapatunk támogatója, a PICK Szeged Zrt. ismét kitelepül, a félidőben lesz „Nagy dobás!” játék, aminek a tétje 100 ezer forint, illetve 24 szurkolónk PICK szalámit nyerhet, aminek az eredményhirdetése szintén a félidőben lesz.

A meccsre itt lehet jegyet vásárolni: ITT. 

Fekete Gellért nyilatkozata a meccs előtt:

További friss hírek

Webshop termékek

Ugrás az oldal tetejére