Gidai már gyógytornázik

Vissza
Gidai már gyógytornázik

Gidai Máté, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának utánpótlás-válogatott jobbszélsője még az előző szezonban szenvedett keresztszalag-szakadást. A tehetséges játékos túl van a műtéten, már gyógytornára jár.

– Négy hete volt a beavatkozás, jól vagyok, mindenki azt mondja, hogy remek ütemben gyógyulok. Délelőttönként medencében tornázom, délután Thékesné Cininél veszek részt gyógytornán. Szerencsére jól vészeltem át a műtét utáni időszakot, nem volt komoly fájdalmam, így a nyaralás, a pihenés sem maradt el. A legfontosabb most a türelem, és hogy mindent úgy csináljak, ahogyan előírták nekem. Nem szabad kapkodnom, úgy tervezem, hogy decemberben kezdhetek el teljes intenzitással tréningezni. Természetesen hétfőn ott leszek a többiek között, várom, hogy találkozhassak a társakkal, a drukkerekkel – nyilatkozta Gidai Máté.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.07.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR