Szurkolói információk a Pelister elleni meccsre

Vissza
Szurkolói információk a Pelister elleni meccsre

Csütörtök 18.45-kor a HC Eurofarm Pelister együttesét fogadjuk a PICK Arénában, a Bajnokok Ligájában. Szurkolói információk a meccsre.

- Kapunyitás: 17.15-kor - időben induljatok el, mert a bejutás a felvezető show kezdetére (18 óra) csak időben történő beléptetéssel lehetséges!

- A PICK Szeged Zrt. színes programokkal vár benneteket. 

- A PICK Aréna jegypénztárai a mérkőzés napján 15:00-kor nyitnak. 

-  Kérjük, hogy a beléptetőkapukhoz már az előkészített jegyekkel érkezzetek meg, gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon van a jegy, nagyíts rá a vonalkódra, ne válaszd a sötét üzemmódot és vedd a képernyő fényerejét maximumra, valamint kapcsold ki a képernyő elforgatását.

- Ha több jeggyel érkeztek, érdemes egyesével kinyomtatni őket és szétosztani egymás közt, ezzel is gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon vannak a jegyek, akkor még belépés előtt küldjétek szét egymásnak azokat, ez is segíti a gyorsabb bejutást. 

- A Bika szobornál található beléptetőkapuk kerülnek megnyitásra. Keressétek a rövidebb sorokat, így hamarabb bejuthattok majd.

- A hölgyek és urak átvizsgálása külön sorokban történik. Kérjük, álljatok a megfelelő sorba.

- Kérjük, hogy táskákat és a pályarendszabály által tiltott tárgyakat ne hozzatok magatokkal, ezzel is egyszerűsítve a belépés folyamatát.

- A hideg időre való tekintettel szurkolóink a ruhatárakat is igénybe vehetik. Ruhatárainkat a 111-112/211-212, illetve a 106-107/207-es szektorok bejáratainál találjátok. A szolgáltatást 200 forint/kabát áron tudjátok igénybe venni. A ruhatárakban csak készpénzes fizetés lehetséges. Kérjük, hogy értékeiteket ne hagyjátok a kabátokban, azokat tartsátok magatoknál. 

- Kérjük, hogy mindenki a jegyén szereplő helyét foglalja el mindenki, a lépcsőket hagyjátok szabadon.

- A lifteket a nézők igénybe tudják venni a szektor megközelítéséhez. 

- Javasoljuk, hogy a mérkőzés napján ne autóval induljatok útnak a PICK Arénához, mert a szokásosnál jelentősen nagyobb autóforgalom várható!  Válasszátok a tömegközlekedést vagy gyalogosan érkezzetek a helyszínre, mert a környéken nagyon korlátozottak a parkolási lehetőségek! Autóval érkező szurkolóink részére korlátozott számban, érkezési sorrendben áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül tudtok megközelíteni. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

- Ideiglenesen igénybevehető, korlátozott kapacitású szurkolói parkoló kerül kialakításra a Tiszavirág uszoda közvetlen szomszédságában található vezetési tanpályán is, amely az Etelka sor/Kereszttöltés úti körforgalomból megközelíthetők, illetve a Tiszavirág Sportuszoda parkolója is szurkolóink rendelkezésére áll a mérkőzés során. 

- Azon szurkolóinkat, akik a fenti parkolókat nem tudják igénybe venni, kérjük, hogy a környező lakóházak parkolóit rendeltetésszerűen, a KRESZ szabályait betartva használják.

- A szurkolói bolt a meccsnapon 10 órától 12 óráig, majd 13 órától 17 óráig lesz nyitva, kapunyitástól pedig már a shop-ot is az Arénán belülről tudjátok megközelíteni.

- A meccs után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Arénától. Útfelújítási munkálatok miatt a buszok az Etelka soron az Erdő utca kereszteződésénél várja szurkolóinkat.
 

Közzétéve: 2023.11.15.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/08
Vastapssal búcsúzott 2023-tól a #HandballFamily

Igazi #HandballFamily hangulatban játszottuk le 2023 utolsó bajnoki-mérkőzését. Csapatunk 39-29-re nyert a Budakalász ellen.

2023
12/08
Szurkolói információk a Budakalász elleni meccsre

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligábam a CYEB Budakalász együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR