Együtt, a Nutri8-cal

Vissza
Együtt, a Nutri8-cal

A közös munka már évek óta tart a Nutri8 és az OTP Bank - PICK Szeged között, melynek keretében a magyar sporttáplálék-kiegészítő gyártó és forgalmazó cég labda- és állóképességi sportokra specializált termékeivel támogatja az OTP Bank - PICK Szegedet.

A közös munka már évek óta tart a Nutri8 és az OTP Bank - PICK Szeged között, melynek keretében a magyar sporttáplálék-kiegészítő gyártó és forgalmazó cég labda- és állóképességi sportokra specializált termékeivel támogatja az OTP Bank - PICK Szegedet.

Az együttműködés célja a teljesítmény magasabb szintre emelése, melyben a fizikális és mentális felkészülés mellett fontos szerepet játszik a helyes sporttáplálkozás és a minőségi táplálékkiegészítő termékek fogyasztása is. A Nutri8 doppingmentes, bevizsgált portfóliójában rendelkezésre állnak mind a sportolás előtt, alatt és után szükséges termékek, így az OTP Bank - PICK Szeged hozzá tudja igazítani a sportolók edzéstervéhez, valamint meccs- és versenynaptárjához a táplálékkiegészítők használatát. A termékek biztosítva vannak számára, hogy a sportolás során igénybe vett szervezet megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjével, szénhidráttal, aminosavakkal, vitaminokkal és egyéb ásványi anyagokkal legyen ellátva.

A Nutri8-ról

A Nutri8 a magyar labda- és állóképességi sportolókért lett alapítva 2017-ben, hogy minőségi táplálékkiegészítő-alternatívát nyújtson verseny- és utánpótlássportolók számára. Mára már más sportágak profi és hobbi sportolóit is támogatják céljaik elérésében.

Küldetésük, hogy az egyedi fejlesztésű, minőségi táplálékkiegészítő termékeikkel a sportolók növelni tudják a teljesítményüket, gyorsítsák a regenerációjukat és egészségesen érjék el sportcéljaikat – legyen szó szabadidős vagy élsportról.

Jelenleg közel 80 csapat, valamint több, mint 1000 verseny- és utánpótlás-sportoló használja a Nutri8 termékeit, közöttük számos olimpikon, világ- és Európa-bajnok válogatott sportoló.

A Nutri8 portfóliója teljes egészében lefedi a sportolás előtti, alatti és utáni táplálékkiegészítő szükségleteket. Nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló ízvilágra és a praktikus kiszerelésekre, valamint a vegán, színezék- és édesítőszermentes alternatívákra is.

Termékeik csapatorvosok, fizioterapeuták, edzők, erőnléti szakemberek és dietetikusok együttműködésével kerülnek kialakításra és fejlesztésre, valamint a Testnevelési Egyetem által vannak bevizsgálva. A Nutri8 számára fontos a visszajelzés, továbbá szükség esetén maguk is tanácsokkal látják el szakmai partnereiket és támogatott sportolóikat.
További információkért látogassatok el partnerünk weboldalára, a nutri8.hu-ra.

Közzétéve: 2023.11.14.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/08
Vastapssal búcsúzott 2023-tól a #HandballFamily

Igazi #HandballFamily hangulatban játszottuk le 2023 utolsó bajnoki-mérkőzését. Csapatunk 39-29-re nyert a Budakalász ellen.

2023
12/08
Szurkolói információk a Budakalász elleni meccsre

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligábam a CYEB Budakalász együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR