Szurkolói információk az Aalborg elleni BL-meccsre

Vissza
Szurkolói információk az Aalborg elleni BL-meccsre

Szurkolói információk az Aalborg elleni BL-meccsre.

–  A PICK Aréna jegypénztárai a mérkőzés napján 15:30-kor nyitnak. A kedvezmények igénybe vétele érdekében kérjük, hogy online váltsátok ki jegyeiteket.

–  A szurkolói bolt a meccsnapon 10 órától 12 óráig, majd 13 órától 17 óráig lesz nyitva, kapunyitástól pedig már a shop-ot is az Arénán belülről tudjátok megközelíteni.

–  Kapunyitás: 17.15 – Javasoljuk, hogy időben induljatok el, mert a felvezető show 18 órakor veszi kezdetét! 

–   Kérjük, hogy a beléptetőkapukhoz már az előkészített jegyekkel érkezzetek!. - Ha több jeggyel érkeztek kérjük  nyomtassátok ki őket és osszátok szét egymás közt..

–  Amennyiben telefonon van a jegyetek nagyítsatok rá a vonalkódra, ne válasszátok a sötét üzemmódot és vegyétek fel a képernyő fényerejét maximumra, valamint kapcsoljátok ki a képernyő elforgatását. A jegyeket kérjük ne egy telefonon tároljátok, hanem még belépés előtt küldjétek szét egymásnak a jegyérvényesítést elősegítendő.  

–  A Bika szobornál található beléptetőkapuk kerülnek megnyitásra. A hölgyek és urak átvizsgálása külön sorokban történik, Kérjük, álljatok a megfelelő és rüvidebb sorokba  a gyors beléptetés érdekében. .

– Táskákat és a pályarendszabály által tiltott tárgyakat ne hozzatok magatokkal, ezzel is egyszerűsítve a belépés folyamatát. 

– Kérjük, hogy mindenki a jegyén szereplő helyet foglalja el, a lépcsőkön ne álljatok meg, azokat hagyjátok szabadon!

–  A lifteket igénybe tudjátok venni a szektor megközelítéséhez. 

–  Javasoljuk, hogy a mérkőzés napján ne autóval induljatok érkezzetek a PICK Arénához, mert a szokásosnál megkövekedett autóforgalom várható!  Amennyiben tehetitek válasszátok a tömegközlekedést vagy gyalogosan érkezzetek!A környéken korlátozottak a parkolási lehetőségek! 

–  Autóval érkezőkrészére korlátozott számban, érkezési sorrendben áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül lehet megközelíteni. 

–  A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget. Kérjük a be- és kihajtásnál lassan, a rendezők iránymutatásait követve közlekedjetek!

–  Ideiglenesen igénybevehető, korlátozott kapacitású szurkolói parkoló kerül kialakításra a Tiszavirág uszoda közvetlen szomszédságában található vezetési tanpályán is, amely az Etelka sor/Kereszttöltés úti körforgalomból megközelíthetők, illetve a Tiszavirág Sportuszoda parkolója is szurkolóink rendelkezésére áll a mérkőzés során. 

–  A meccs után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Aréna előtt található megállóból.

–  Azon szurkolóinkat, akik a fenti parkolókat nem tudják igénybe venni, kérjük, hogy a környező lakóházak parkolóit rendeltetésszerűen, a KRESZ szabályait betartva használják.

A meccsre készült füzet ITT tekinthető meg. 

Közzétéve: 2023.09.26.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/08
Vastapssal búcsúzott 2023-tól a #HandballFamily

Igazi #HandballFamily hangulatban játszottuk le 2023 utolsó bajnoki-mérkőzését. Csapatunk 39-29-re nyert a Budakalász ellen.

2023
12/08
Szurkolói információk a Budakalász elleni meccsre

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligábam a CYEB Budakalász együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR