Győztes meccsel avattuk fel második számú mezünket

Vissza
Győztes meccsel avattuk fel második számú mezünket

Nem volt kérdés, magabiztosan, 34-26-ra nyertünk a Fejér B.Á.L. Veszprém otthonában a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában.

Fejér B.Á.L Veszprém–OTP Bank PICK Szeged 26–34 (13–17)
K&H férfi kézilabda liga, 4. forduló, Veszprém, Városi sportcsarnok, 400 néző. Vezette: Rontó, Szanyi.
Fejér B.Á.L. Veszprém: Balogh – Hornyák 3, Szuharev 1, Pintér 4, Szrnka L., Draskovics 2. Csere: Mojszilov (kapus), Grünfelder, Nourelden 2/1, Vetési 1, Bugyáki, Djukics 2, Kristóf 2, Szmetán 5, Hári 4/2, Preszter. Vezetőedző: Éles József.
OTP Bank - PICK Szeged: Imsgard – Bombac 3, Stepancic 3, Bánhidi 2, Karalas 1, Bodó 7, Jelinic 5/2 Csere: Nagy M. (kapus), Szilágyi 5/2, Gaber 1, Mackovsek 3, Martins, Garciandía 3, Molina, Sostaric 1. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
Kiállítás: 10, ill. 6 perc
Hétméteres: 4/4, ill. 5/4

Mikler Roland, Sebastian Frimmel és Szymon  Dzialakiewicz maradt ki a keretből, míg Szita Zoltán sérült, így ők nem játszottak a Fejér B.Á.L. Veszprém elleni összecsapáson. Pénteken egy 12 órás út értünk haza, így nem volt egyszerű dolgunk, hiszen szombaton is utazni kellett. De a profik világa már ilyen, meccs, meccs hátán.

Jól kezdtünk, Gleb Kalaras labdát szerzett, majd a ziccert is értékesítette, így a közel 30 fős szegedi tábor gyorsan tapsolhatott. a hatodik percben fordítottak a hazaiak, 4-3-ra vezettek. Ez rendesen felpörgetett bennünket, összeállt a védekezésünk, Bodó Richárd pedig minden helyzetből a kapuba talált, így 13. percben már 10-6 volt a javunkra, időt is kértek a hazaiak. Ez jót tett nekik, lelkesen küzdöttek, így feljöttek egy gólra. Szerencsére a hajrában Nagy Martin védéseinek és a gyors góljainknak köszönhetően ismét magabiztosan vezettünk, 13-17 állt az eredményjelzőn.

Bánhidi Bence harcolt ki hetest, amit Szilágyi Benjámin értékesített, jól kezdtük a második harminc percet, 13-18. A 35. percre tovább nőtt a két csapat között a különbség, Dean Bombac gólja után már 21-14 volt nekünk. Nem vettünk vissza a tempóból, a jó védekezésnek és a védéseknek köszönhetően a hazaiak egyre többet hibáztak, mi pedig elől sem hibáztunk, ennek köszönhetően a 46. percben már 28-19 volt nekünk. Az 50. percben Bombac üres kapus találata után pedig már tíz lett közte, 20-30. A végén többször is emberhátrányba kerültünk, így szépítettek a hazaiak, a meccset végül 34-26-ra nyertük, és nyertes meccsel avattuk fel fehér második számú mezünket.

Csapatunk legközelebb szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligája 3. fordulójában a dán Aalborg együttesét fogadja. Borítsuk kékbe a PICK Arénát, hatalmas szükségünk lesz lelkes táborunkra.

Jegyek online: ITT!

 

Közzétéve: 2023.09.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR