Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Vissza
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligája 3. fordulójában a dán Aalborg csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Borítsuk kékbe a PICK Arénát!

Igen, szombaton még fontos meccs vár ránk idegenben, a Fejér-B.Á.L. Veszprém ellen. A K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában lépünk majd pályára. Itthon legközelebb szeptember 27-én (szerda) 18.45-től játszunk. 251. meccsünk következik a Bajnokok Ligájában. A dán sztárcsapat, az Aalborg Handbold lesz az ellenfelünk.

#HandballFamily! Borítsuk kékbe a PICK Arénát! Nagy szükségünk lesz arra a táborra, amely mindig mellettünk áll. Szurkolóink rengeteget segítettek eddig is. Érdemes lesz már időben elfoglalni a helyet, mert ismét felvezető műsorral jelentkezünk, amelyben rengeteg játék szerepel. A megszokott Emoji és Dance cam mellett új dolgokkal is jelentkezünk.

Velünk lesz nagy szurkolónk, a súlyemelő Nagy Péter, akivel a meccs előtt beszélgetünk a pálya mellett. A bemutatáshoz közeledve lesz Szurkolói pillanatok és a Tedd fel a sáladat!

A meccsre már megkezdődött a jegyértékesítés. Online ITT lehet vásárolni, a helyszíni értékesítésről pedig ITT lehet olvasni.

Egy remek csapat lesz az ellenfelünk, csupa-csupa klasszissal a soraiban, de nekünk egy a célunk: megszerezni a 2023-2024-es idény első BL-győzelmét, ami veletek, a #HandballFamily tagjaival biztosak vagyunk benne, hogy sikerül.

#MindigCsakElőre! Borítsuk a kékbe a PICK Arénát!

 

Közzétéve: 2023.09.22.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/08
Vastapssal búcsúzott 2023-tól a #HandballFamily

Igazi #HandballFamily hangulatban játszottuk le 2023 utolsó bajnoki-mérkőzését. Csapatunk 39-29-re nyert a Budakalász ellen.

2023
12/08
Szurkolói információk a Budakalász elleni meccsre

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligábam a CYEB Budakalász együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR