Nincs megállás, szombaton irány Veszprém

Vissza
Nincs megállás, szombaton irány Veszprém

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Fejér B.Á.L. Veszprém otthonában lépünk pályára.

Kiel-Hamburg-Belgrád-Szeged. Ezen az útvonalon térünk haza, várhatóan pénteken kora este érkezünk meg. Sokat nem leszünk otthon, szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Fejér B.Á.L. Veszprém otthonában lépünk pályára. Eddig 3 meccs, 3 győzelem a mérlegünk. Ellenfelünk eddig egy győzelmet és két vereséget könyvelhetett el. Előbb a Dabas, majd a NEKA győzte le őket, a 3. fordulóban viszont idegenben, a Budakalász otthonában 29-28-ra nyertek, ezzel megvan az első sikerük a 2023-2024-es szezonban.

A magyar bajnoki mérkőzéseken a Kárpáti-Jordovics edzőpáros a bőség zavarával küzd, hiszen 19 felnőtt játékosunk közül 15-öt (Szilágyi Benjámin még fiatalnak számít) nevezhet egy-egy meccsre. Az biztos, hogy Mikler Roland pihenőt kap, így Emil Imsgard és Nagy Martin állhat majd a kapuban. Szita Zoltán még sérült, ő nem játszhat, szerencsére a többiek rendben, mindenki megúszta a THW Kiel (35-32) elleni idegenbeli BL-meccset.

A veszprémi bajnoki után jövő szerdán a Bajnokok Ligája harmadik fordulójában a dán Aalborg csapatát fogadjuk. A meccsre online ITT lehet jegyet vásárolni, az elővétellel kapcsolatosan pedig ITT olvashatnak a szurkolóink.

Közzétéve: 2023.09.22.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/08
Vastapssal búcsúzott 2023-tól a #HandballFamily

Igazi #HandballFamily hangulatban játszottuk le 2023 utolsó bajnoki-mérkőzését. Csapatunk 39-29-re nyert a Budakalász ellen.

2023
12/08
Szurkolói információk a Budakalász elleni meccsre

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligábam a CYEB Budakalász együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR