Szurkolói információk a PSG elleni BL-meccsre

Vissza
Szurkolói információk a PSG elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a francia Paris Saint-Germain együttesét fogadjuk. Fontos szurkolói információk.

- Kapunyitás: 17.15-kor - időben induljatok el, mert a bejutás a felvezető show kezdetére (18 óra) csak időben történő beléptetéssel lehetséges!

-  Kérjük, hogy a beléptetőkapukhoz már az előkészített jegyekkel érkezzetek meg, gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon van a jegy, nagyíts rá a vonalkódra, ne válaszd a sötét üzemmódot és vedd a képernyő fényerejét maximumra, valamint kapcsold ki a képernyő elforgatását.

- Ha több jeggyel érkeztek, érdemes egyesével kinyomtatni őket és szétosztani egymás közt, ezzel is gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon vannak a jegyek, akkor még belépés előtt küldjétek szét egymásnak azokat, ez is segíti a gyorsabb bejutást. 

- A PICK Aréna jegypénztárai a mérkőzés napján 15:30-kor nyitnak. 

- A Bika szobornál található beléptetőkapuk kerülnek megnyitásra. Keressétek a rövidebb sorokat, így hamarabb bejuthattok majd.

- A hölgyek és urak átvizsgálása külön sorokban történik. Kérjük, álljatok a megfelelő sorba.

- Kérjük, hogy táskákat és a pályarendszabály által tiltott tárgyakat ne hozzatok magatokkal, ezzel is egyszerűsítve a belépés folyamatát.

- Kérjük, hogy mindenki a jegyén szereplő helyét foglalja el, a lépcsőket hagyjátok szabadon.

- A lifteket a nézők igénybe tudják venni a szektor megközelítéséhez. 

- A meccs után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Aréna előtt található megállóból.

- Javasoljuk, hogy a mérkőzés napján ne autóval induljatok útnak a PICK Arénához, mert a szokásosnál jelentősen nagyobb autóforgalom várható!  Válasszátok a tömegközlekedést vagy gyalogosan érkezzetek a helyszínre, mert a környéken nagyon korlátozottak a parkolási lehetőségek! Autóval érkező szurkolóink részére korlátozott számban, érkezési sorrendben áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül tudtok megközelíteni. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

- Ideiglenesen igénybevehető, korlátozott kapacitású szurkolói parkoló kerül kialakításra a Tiszavirág uszoda közvetlen szomszédságában található vezetési tanpályán is, amely az Etelka sor/Kereszttöltés úti körforgalomból megközelíthetők, illetve a Tiszavirág Sportuszoda parkolója is szurkolóink rendelkezésére áll a mérkőzés során. 

- Azon szurkolóinkat, akik a fenti parkolókat nem tudják igénybe venni, kérjük, hogy a környező lakóházak parkolóit rendeltetésszerűen, a KRESZ szabályait betartva használják.

- A szurkolói bolt a meccsnapon 10 órától 12 óráig, majd 13 órától 17 óráig lesz nyitva, kapunyitástól pedig már a shop-ot is az Arénán belülről tudjátok megközelíteni.

A mérkőzésre készült műsorfüzet ITT olvasható.

Online jegyvásárlás: ITT!
 

Közzétéve: 2023.09.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/16
Szombaton a NEKA lesz az ellenfelünk a Magyar Kupa elődöntőjében

Szombat és vasárnap Tatabánya lesz a házi gazdája a Magyar Kupa négyes döntőnek. Az elődöntőben (kezdés: 15.30) a HSA NEKA lesz az ellenfelünk.

2024
05/15
Gyászol a #HandballFamily: elhunyt Barok István

70 éves korában elhunyt egykori játékosunk, utánpótlásedzőnk, majd sajtósunk, Barok István.

AZ ÖSSZES HÍR